Imam akv. cca 65 lit. Dosta zabiljen, ali s obzirom da mi je podloga
nikakva (tanki sloj Hoby vulkanita i tanki sloj kvarcnog pijeska skupa oko 3 cm debljine) moram konstantno dodavati gnjojivo da bi se išta u njemu zelenilo. Do sada sam dodavao samo DIY CO2 i na tjednoj bazi Profito. Vidim da biljke slabo napreduju (ne propadaju, ali i ne rastu kako bi htio) Što se tiče ribica imam ih i previše pa mislim da su nutrijenti iz njihovog izmeta (nakon obrade u filteru) bili dostatni da biljke opstanu. Rasvjeta je 2x18 W T8 Grolux i još neka? , filter Hagos 1200.Omjer svijetla 5+
3+5+
11. Izmjena vode 1/3 tjedno + FFM. CO2 uglavnom stabilan jer pratim po "drop ch." Tvrdoća vode KH oko 10 , pH 6,5-7,5. Alge zanemarive tj. samo malo crne končaste u javanskoj mahovini i jako rijetko-poneki kamenčić crne čupave. Zelena točkasta samo periodično po staklu i pijesku ali podnošljivo.
Mislim da bi trebao osim CO2 i mikroelemenata dodavati i makro, ali ja to nisam u stanju kod nas na jugu ni nabaviti, a pravo da vam kažem suviše sam star

i lijen

da to sam izračunam miksam i pripremam. Stoga tražim nekog dragovoljca i svakako znalca da mi pomogne savjetom,a još bolje i smiksanom smjesom makroel. koje bi mi uz

i poslao. Hvala !