Lipanj 23, 2025, 22:26:44 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: T-Com struja?  (Posjeta: 1628 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
T-Com struja?
« u: Ožujak 04, 2015, 10:40:49 prijepodne »
Interesirao sam se za T-Com električnu energiju, tvrde mi da:
  • Kod njih plaćam 10KN mjesečno manje jer kod njih se ne plaća jedna od naknada(ne znam napamet koja mogu ustanoviti točno)
  • kWh kod njih košta 5% manje - ako ne potpišem ugovor na neki određeni rok tj. pređem k njima "do daljnjeg", ako se potpiše ugovor na X mjeseci onda je još povoljnije ja sam zainteresiran zasad samo za ono prvo
  • Ako se predomislim mogu se kad želim vratiti natrag na staro bez plaćanja penala - u prvoj varijantu gornje točke
  • Struja se obračunava i naplaćuje mjesečno, HEPovac će mjesečno očitavati brojilo BEZ dodatne naknade (kod HEPa bi morao svaki mjesec platiti 10KN više ako želim takav obračun i sam očitavati brojilo)
  • Naravno plaćam 2 računa mjesečno T-comu potrošene kWh i HEP-u mrežarinu i zrakarinu
  • Nema nikakvih novih naknada
E sad pitanje je ima li tu još takva kvaka :question: - u T-Comu mi tvrde da je to sve, a nisam mogao njihovog radnika na šalteru podvrgnuti odgovarajućim metodama ispitivanja

Online Rybak

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: T-Com struja?
« Odgovori #1 u: Ožujak 04, 2015, 11:49:53 prijepodne »
Meni se tcom zamjerio kada su mi krivotvorili potpis, i naplatili mi uslugu koju nisam htio, tako da od tcoma nebih uzeo ni poklon, a kamoli neku uslugu od njih!!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Offline DDLZagreb

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #2 u: Ožujak 04, 2015, 12:44:48 poslijepodne »
Inače žena vodi račune ,ali ne mogu vjerovati iz čega su ljudi "napravili filozofiju"....

dakle više nema normalnog i jasnog računa,pretvaraju se duhovi u još veće duhove....
Trgovina i banke ista priča..
U trgovinama se kupuju akcije,umjesto da spuste cijene,pa ljdi ko pik pantei kupuju kak je di %
Banke prodaju proiuzvode :D :D :D

Pa ja mislim da ukoliko im je svima dosadno da bi trebali napraviti malo radnih akcija u smislu kopanja kanala i podizanja brana,
da se ovi truli mozgovi koji žele izmisliti toplu vodu ipak okupaju u hladnom znoju ;)

Mislim da im nebi  nakon par mjeseci jednog takvog "duhovnog pročiščenja" palo na pamet kalorije pretvarat u impilse,CM3 u kojekakve mjere i sl. 8)

ja nemam rječi što se događa...ali narod i dalje inertan... :punch:
Goran Mizerak
Prodajni savjetnik
DDL ZAGREB -Animal Health and Care

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #3 u: Ožujak 07, 2015, 14:23:18 poslijepodne »
Meni telekomunikacije i opskrba elekricnom energijom nemogu ici pod istu kapu
Ostalo me ne interesira

Btw od t-coma sam se odvojio sa svih strana (telefon, internet, mobitel) tako da nema vise te pogodnosti da ista uzmem od njih...
Kako rece kolega Rybak, ni poklon  :D

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
« Odgovori #4 u: Ožujak 07, 2015, 17:50:34 poslijepodne »
Dakle čuvaj se T-Comovaca i kad poklanjaju tablete. A ako poklanjaju ajfone hmmmm? :D
Nešto konkretnije o skrivenim zajebima u ovakvom aranžmanu?
Meni je inače poprilično bezobrazna gospodična iz T-Coma objašnjavala da bi HEP htio prodavati struju jeftinije ali zbog svog specijalnog položaja ne smije pa to radi preko T-Coma  :roll:  što mogu vjerovati a ne moram svejedno činjenica je da mi je njihova ponuda najpovoljnija ali malčice sam sumnjičav