Srpanj 06, 2025, 18:45:31 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Peraje od Borca  (Posjeta: 5167 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ramz

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Peraje od Borca
« u: Veljača 11, 2006, 19:46:00 poslijepodne »

Pozdrav,nov sam na ovom forumu al se akvaristikom bavim vec par mjeseci.

U akvariju od 180L imam 5 Colissa,3 skalara, jednog three spot guramia, 2 apistogramma ,albino bicolora ,beta muzjakai par somica.

Sve je to stimalo neko vrijeme dok im nisam jucer promjenio vecu kolicinu vode(oko 35%). Jutros kad sam im svjetlo upalio sve su bile divlje i napadale se medusobno,a peraje od borca dosta nagrizene. Zanima me dal mislite da ce se to nastaviti, ako da sta da radim s borcem i dali ima sanse da mu peraje ponovo izrastu.

Hvala!!
Ri

Offline goran_2711

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
Peraje od Borca
« Odgovori #1 u: Veljača 11, 2006, 19:54:00 poslijepodne »

Pozdrav!

Dal će se nastavit neznam, ali ak ti je borac zdrav i ak bu fino papal peraje će mu se obnovit, naravno ak mu ih nebu neko stalno grickal. I mislim da sam negdje procital da su three spot guramie najsretnije u paru, al to sam ti ja samo negdje pročital.

Offline Ramz

• Novi član
  • *
Peraje od Borca
« Odgovori #2 u: Veljača 11, 2006, 20:11:00 poslijepodne »
ok,thanx na savjetu
Ri

Offline Darba

• Novi član
  • *
Peraje od Borca
« Odgovori #3 u: Veljača 14, 2006, 16:52:00 poslijepodne »

Mogao bi biti 3 spot gourami krivac. On je najagresivniji od svih trihogastera, iako bi tu borac trebao biti prevelik da ga terorizira (ne znam koliki ti je gourami). Meni kada je gourami narasto počeo je naganjat druge manje ribe i na kraju izgrizo jednusjekiricu do smrti pa sam ga moro deportirat.

I da peraje ce narast s vremenom, mozda ne tako lijepe boje ali...
  Novi Zagreb