Svibanj 01, 2025, 17:36:54 poslijepodneNajnoviji Član: Megalodon

Autor Tema: Crystal Red trudnice i promjena dijela vode?  (Posjeta: 1758 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline emilfriedrich

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 57
Crystal Red trudnice i promjena dijela vode?
« u: Studeni 07, 2013, 20:51:32 poslijepodne »
Konačno, nakon par pokušaja imam jednu trudnicu u poodmakloj dobi i dvije par dana manje, radi se o Crystal Red. Redovito sam svaki tjedan do 10 dana mjenjao 20-30 % vode i iskreno, sada me je frka, da nesto ne zeznem, jer zadnji put kada sam mijenjao mi je jedna CR uginula, nisam siguran da li je to bio razlog. Prije toga je bilo par mijenjanja, pa nije bilo ničega, nikakvih problema.
Vaše mišljenje?

Ovo je moja prva trudnica.

A ovo su jos dvije ili dva / kozice - kozca/jarca (malo šale ne škodi)

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
Odg: Crystal Red trudnice i promjena dijela vode?
« Odgovori #1 u: Studeni 09, 2013, 17:55:15 poslijepodne »
Koliko su dugo kod tebe i koliko ih ukupno imas??
Jesi na kraju promijenio vodu,i kako je proslo ??
Inace prekrasne su

Offline emilfriedrich

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 57
« Odgovori #2 u: Studeni 10, 2013, 20:19:49 poslijepodne »
Od 9 mj. su kod mene ima ih negdje 12-13 nisam ni ja siguran a počeo sam sa 20 komada. Sada se broj ustalio na otprilike ovoliko i nadam se da ce bar na toliko i ostati. Sada upravo mijenjam vodu manje nego inače pa sto bude bit ce. Imam nekoliko setova cijevcica u akvariju, jedan je skroz pokriven mahovinom tako da se mogu sakriti bez problema, nisu nikada sve vani pa tako da ne mogu biti siguran sa brojem.
Ovo jea sada zadnji pokušaj sa njima jer u koliko sad ne prođe probat cu sa red rill i nakon njih idu ribice i gotovo.
Meni su prekrasne i volim ih ali preveliki je posao a one kao mimoze. Ok moram i ja priznati da se ne držim svih pravila njihovog uzgoja vec miksam različite uvijete da pronađem svoje. Vidjet ce mo za mjesec dva da li ce biti nesto od toga.

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #3 u: Studeni 10, 2013, 20:31:48 poslijepodne »
Mislim da je tu najveci problem,sto bi mi uvijek okrenuli vodu na svoj mlin i natjerali njih da zive po nasim uvijetima koji su nama lakši,ahahaha

Ja cu ubrzo isto krenuti sa CRS,ali onako bas po pravilima,za vodu znam da ce biti cista RO i minerali,i podloga shirakura,drugacije niti ne zelim pokusavati  :)

Offline iglica

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Varaždin, Zagreb, Rijeka
  • Shrimp Master
« Odgovori #4 u: Studeni 11, 2013, 22:30:25 poslijepodne »
Mislim da je tu najveci problem,sto bi mi uvijek okrenuli vodu na svoj mlin i natjerali njih da zive po nasim uvijetima koji su nama lakši,ahahaha

Ja cu ubrzo isto krenuti sa CRS,ali onako bas po pravilima,za vodu znam da ce biti cista RO i minerali,i podloga shirakura,drugacije niti ne zelim pokusavati  :)

:up: