Srpanj 14, 2025, 05:24:31 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: novi cayman 110  (Posjeta: 1290 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline barbus1

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: kraljevica
novi cayman 110
« u: Prosinac 20, 2012, 17:13:28 poslijepodne »
obzirom da je u prvom bila gužva složio sam još jedan cayman 230 lit,tetra ex700 živorke,15 tetri i ljubavni par skalara !!
« Zadnja izmjena: Prosinac 20, 2012, 17:58:24 poslijepodne od barbus1 »

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: novi cayman 110
« Odgovori #1 u: Prosinac 20, 2012, 19:02:00 poslijepodne »
Dobro s ito složio, a postolje vidim da je ustvari stari, antikni namještaj, da nije šivača mašina?
Kamenje mi je više za ciklide, nešto kao Texas holey rock iako si iz primorske Hrvatske pa tamo očito toga ima - ja bih za svoj ciklidni  :up:
Samo tako nastavi, a bude li ovaj ljubavni par doista htio potomstvo, pripazi na druge ribe jer ih skalari sve mogu potamanit i smazat  :devil:

Offline barbus1

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: kraljevica
« Odgovori #2 u: Prosinac 20, 2012, 19:12:08 poslijepodne »
Dobro s ito složio, a postolje vidim da je ustvari stari, antikni namještaj, da nije šivača mašina?
Kamenje mi je više za ciklide, nešto kao Texas holey rock iako si iz primorske Hrvatske pa tamo očito toga ima - ja bih za svoj ciklidni  :up:
Samo tako nastavi, a bude li ovaj ljubavni par doista htio potomstvo, pripazi na druge ribe jer ih skalari sve mogu potamanit i smazat  :devil:
prvotna namjera mi je bila da stavim ciklide ali kupnja tri diskusa me ponukala da prorjedim broj riba u prvom akvariju !

Offline Denis M

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #3 u: Prosinac 20, 2012, 19:24:57 poslijepodne »
vrlo lijepo i jednostavno,kamenje je lijepo samo što če podizati tvrdoču vode iako sam imao i ja to u akvariju i nije bilo nekih velikih problema.
sve u svemu lijepo.