Makai-ev predlog nit nije tako loš,ali ipak treba gledati,da je to opet akva sajt,namijenjen svim akvaristima,pa bih možda bilo nefer do ostalih,koji nemaju ciklide.Sad več je to pozitivno,da imaju ciklidi svoju rubriku,i opet kad je nam nudjen prst,ne treba odmah uzeti ruku.
No neki se forumi ipak odlučili,pa su te ciklide stvarno raspodelili /Akvazin/,sad ne mogu reči ,de to ne valja ali nekad imam osječaj,da je onda sve to pogubljeno i razgubljeno.
A postoji opet specialno ciklidni forumi,gdje je to raspodeljeno u "prafaktore",pa se stvarno može pisati i čitati samo o ciklidima,koji su nam bliski,ali to su več specijalni sajtovi namenjeni samo ciklidima.
Malo sam pogledao poslednje teme,ajde ponekad treba pogledati i stvari sa druge strane "jastuka" i to jeste akvaristika.I naravno kome se ne svidja neka tema slobodno se preskoći.
Uveren sam,da če biti još dobrih i zanimljivih postova,samo da se ciklidaški redovi malo konsolidiraju,a da reknem u svoje ime i malo ,da prestanem biti len,pa če biti i dosta dobrih ,edukativnih i zanimljivih postova,kakve si želi ciklidaš,pa naravno i Makai.
Snaga ciklida!