Evo da podjelim sa vama nesto sto me oduševilo i u zadnje vrijeme tjera na kretanje

Sve je pocelo ove zime,kad sam nakon dugo vremena po drugi put otisao na klizanje i za razliku od prvog puta kad sam glumio izviđaca uz ogradu,ovaj put sam se ohrabrio i pomalo se pomicao.
Iznajmljene klizaljke,cijena i ograniceno kretanje i vrijeme mi se nisu svidjeli,tako da sam odma poceo traziti role,iako nije bila sezona,ali sam zato role dobio povoljno.
Uglavnom prvi dani su bili kaos,tesko je bilo samo stajati,ali pomalo se napredak vidio svakodnevnim "rolanjem".
No da ne bude sve super i za 5,nakon nekih mjesec dana pocele su me role žuljati,i to u predjelu zgloba sa unutarnje strane.
Role su rollerblade fusion x3,i imaju plasticnu čizmu,koja je dosta uska.
Stvar je u tome da kad se role obuku,tu malo na pocetku zeza,ali nakon par minuta sve sjedne na svoje mjesto,i sve je super do neki 40min poslije kada se noga pocne znojiti i čarape se natope zbog plasticne čizme u kojoj nema cirkulacije zraka.
Stvar je da se tada čarapa krene derati uz nogu,a posto je noga vlažna i koža mekša jako brzo nastane ogroman žulj.
Pokušao sam ubaciti 3 cm spužvu između plastične čizme i one cipele unutra,i na pocetku malo pomogne,ali na kraju je rezultat isti kad se noga oznoji.
Dva puta sam vec imao žulj na lijevoj nozi koja je inace gora noga i jace boli u predjelu zgloba,i to me natjeralo na mirovanje na preko 3 tjedna dok noga nije zarasla.
Sad se rolam dok se noga ne oznoji i to je znak da je kraj,sto je jako razocaravajuce,jer se taman tad zagrijem ,a volje i snage jos imam,ali moram prestati,inace cu opet imati posljedice.
Zanima me dali je netko imao slicni problema,ili ima neku ideju sta da napravim,role su inace fenomenalne,brze su i stvarno kvalitetne,bilo bi mi ih žao prodati i nabavljati druge.