Kolovoz 07, 2025, 10:49:47 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Prelazak na Iskon s T-coma-a  (Posjeta: 6251 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Billy155

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: Šibenik
Odg: Prelazak na Iskon s T-coma-a
« Odgovori #25 u: Svibanj 24, 2012, 08:46:16 prijepodne »
Ja sam ima dva mjeseca na H1 Trio. Sve funkcionira super. Jedino mi se ne sviđa onaj njihov kineski router, jer mi je jakost signala na drugom kraju kuće jako slaba. Kod tcoma je to bilo malo, ali samo malo bolje. Što se tiče cijene razgovora, postoji opcija da plaćaš 20 kn i imaš 25 sati razgovora mjesečno. Nisam siguran ali mislim da to vrijedi samo kod trio paketa.
I jedna zamjerka. Kad sam potpisivao ugovor rekli su mi da ja ne trebam ništa raditi, da će oni poduzeti sve potrebno s t-com-om. Međutim t-com mi je svejedno poslao račun za prošli mjesec za internet. .(

Offline Billy155

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: Šibenik
« Odgovori #26 u: Svibanj 24, 2012, 08:47:45 prijepodne »
I još sam nešto zaboravio. Došli su točno onaj dan kad su mi najavili, s tim da sam nekoliko sati bio bez neta i telefona

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
« Odgovori #27 u: Svibanj 24, 2012, 12:12:25 poslijepodne »
Ako Optima/Iskon/tkoveć nema provedenu infrastrukturu do tvoje centrale onda moraš plaćati T-Comu pretplatu za liniju a svom izabranom provajderu za impulse što obično ne ispadne osobito povoljno. Po onome što si napisao ispada da je i onda Iskon povoljniji, samo bi trebao još provjeriti sa T-Comom sitni tisak ugovora odnosno koliko ćeš morati plačati njima samo pretplatu za žicu ako izabereš drugog provajdera. Tako su mog starog uhvatili na glavnom kolodvoru tipovi iz Optime i nagovorili ga da potpiše ugovor "sa jeftinijim impulsima" a trebalo je pričekati još nekoliko godina dok su provukli svoje žice pa je to postalo zaista jeftinije - poanta je u tome da je trebalo čekati nekoliko godina dulje od roka u kojem su oni obećali da će izgraditi infrastrukturu do mog naselja, rade tamo gdje im se isplati a ostali mogu (dovijeka) čekati. Slično iskustvo imam i sa nekim šuftoperaterom Trionet Metronet ili tako nešto ti su svašta naobećavali čak smo potpisali ugovor i rekli su nam da jako puno rade baš u Travnom i da ćemo dobiti slijedeći mjesec ako sad potpišemo, nakon 2 godine otezanja i zajebavanja saopćili su nam da "ne mogu isporučiti traženu uslugu radi nepremostivih tehničkih poteškoća", pogledom na njihovu kartu ustanovio sam da uopće nemaju nikakvu infrastrukturu u Travnom barem im nismo ništa platili. Inače sad imam telefon i ADSL preko Optime (bez T-coma) i zadovoljan sam kvalitetom usluge nije bilo nikakvih kašnjenja ni gubitka interneta kod prelaska. Prije toga sam imao kombinaciju Iskon ADSL i T-Com telefon, ni tu se nemam sto požaliti osim da je bilo skuplje od Optime.