0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nase jezero je napokon napunjeno vodom,i ispostavilo se da smo ja i muz bili u krivu ovdje ima vise od 15 000 l vode tocnije 30 000 za ne povjerovati poludili smo kad nam je tip rekao koliko jos moze stati vode ako hocemo puno jezero. A to nas je i dobro kostalo . Sad je tako kako je,do sada nisam nista mogla raditi oko njega jer smo morali cekati da se napuni pa da vidimo gdje moramo podici foliju a gdje ne da ne bi doslo do preljevanja vode. Moj muz hoce staviti veliko oblo kamenje oko jezera, ja to kod nas nisam vidjela da li netko mozda zna gdje se to moze naci,ja iskreno nisam za to jer mi to nije prirodno ljepse mi izgledaju ovi veci nepravilnih oblika sto smo imali. Jos jedno pitanje sta vi raditi s malim ribicama ,mi za sada imamo 50 komada a naravno bit ce ih i vise. A ne znam koliko se moze drzati riba u ovolikoj kolicini vode.
Dovozio nam neki dida ima cisternu od 2000 l pa je dovozio 2x na dan iz nekog bunara tako je rekao. Nisam ni ja vidjela nigdje da ima kupiti takvo kamenje,a i da ima vjerovatno je skupo.