pretpostavljam da jesu, ali da pitam sto sad ciniti...

kupila sam neku biljku u jednom shopu prije koji dan... vidjela sam jednog puzica na kosarici, maknula ga i pazljivo sam razdvojila grancice biljke iz one vate, malo drzala u otopini hipermangana i onda proprala pod obicnom vodom (skoro svaki listic pojedinacno) pa jos malo u vodu s aquasafeom potopila..
i sad drugi-treci dan otkad je biljka u akvariju, primjetim na jednom listicu te biljke nekakvu sluz s tockicama koja visi... odsjekla odmah taj listic i prebacila ga u nekakvu kuglu/vazu s vodom...
pregledala sam sad i ostatak biljki u aq i ne vidim nigdje vise nista slicno.. aq se jos ciklira (4. dan) i tek ima par biljaka i vrlo je lako pregledati... da sam znala prije sto trazim, potopila bih te biljke prvo u tu kuglu/vazu pa vidjela jel se vidi neka sluz (jer u vodi se vidi jako dobro, kad je na suhom ne)... ali nisam znala kako to izgleda sve do sada..

pa je moje pitanje, da li postoji mogucnost da sam uspjela sva jajašca maknuti (ako ne vidim nista slicno vise u aq ni na jednom listu) i da ipak nece biti puzeva (jer ta "sluz" se jako cvrsto drzi za list i ne vidim da bi lako mogla otpasti, pa ako je nema na listovima, a dosla je s biljkom, onda je mozda sve ok)?
ili da sve vadim van i pocnem ispocetka? malo mi zao vulkanita i sljunka koji bih morala ponovno kupovati jer ih je nemoguce vise odvojiti...
evo i fotke tih jajasaca koji sad stoje u toj kugli/vazi.... ovo je uvecanje od jedno 10-12 puta jer taj listic je oko 1 cm velik..

sluz izgleda malo "pokidano" jer sam ju ja prstima pokusala skinuti s lista kad sam list izvadila iz aq (ali nije se bas dala pokidati)...