I ja imam drvene poklopce,jedan dobijen s rabljenim akvarijom,drugi sam napravio..sve zajedno,vrlo slično onome kako je kod Iris,s tim da sam sam radio ovaj veći od lamperije..Henkelov bezbojni za čamce,u dvije ruke,pa na to samoljepljiva reflektirajuća folija(skuplja od cijelog poklopca)..par proreza,za ventilaciju(zapravo,poklopac od dva dijela,pa mi kao vrsnom stolaru ostale jupice,maskirane lajsnama,ali "vjetre"),plus komp.ventilatori..s tim da kada sam već bio gotov,palo mi na pamet da sam mogao unutarnju stranu proći i akrilnom bojom(jeftina i imam ju uvijek),ako nije toksična za 3D pozadinu(a nije!)biti će dobra i za drvo..nije niti Kotoraninova ideja loša,pa rade ljudi(svaka čast na trudu!) i akvarije od drva,ne vidim zašto poklopac ne bi mogao biti drven..na kraju,ako mi i ode vremenom dio u najbližem dodoru sa vodom,nije niti skupo,niti komplicirano zamijeniti ga...moj rub je alu U profil(ima ga u svakom bau centru)zašarafljen u lamperiju..ista ta lamperija je na susjednom zidu,pa je efekt,i estetski,ok..