Srpanj 20, 2025, 22:18:32 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: malawi malo vise od 330l  (Posjeta: 984 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Malawi988

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: BiH
malawi malo vise od 330l
« u: Svibanj 07, 2012, 10:38:55 prijepodne »
EVOOOOOO GA! Nakon sto sam 8mjc bio u potrazi za Eheim filterom, pa razmisljao o pregradnim filterima, unutarnjim, nekim vanjskim itd, na kraju sam PUK'O, jednostavno otisao u shop gdje sa redovan kupac i uzeo novu verziju, Tetru EX 700, vanjski kanister filter. Naime kako me nikad ti momci iz shopa nisu razocarali svojim savjetom tako sam i uzeo ovaj fiter,  vec 4 dana se voda ciklira, za sad sam filterom PREZADOVOLJAN,(obzirom sto pojam TETRA simbolizira), filter je TIHA JEZA, ponekad se pitam je li prestao raditi koliko se necuje, voda je svakim danom sve bistrija i danas idem kupiti zive bakterij da ubrzam cikliranje jer mi je dosta cekanja! Jedva sam cekao da natocim vodu u svoju kreaciju, kako mi slavina nema za crijevo cijev tak sam se morao najmanje30 puta vratiti u kupatilo, sa kantom u ruci i osmijeh na licu  :D :D :D Za sad imam ovu fotografiju, pa se nadam kakvim ciklidima tijekom sedmice, ili tek u Ponedjeljak, a uskoro iz svog starog akva prebacujem ancitruse...PITANJE: KOLIKO BI BILO PAMETNO DA NESTO VODE IZ TROPSKOG PREBACIM U OVAJ NOVI??? da malo ubrzam te bakterije....... 

Offline Rhiannon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 51
Odg: malawi malo vise od 330l
« Odgovori #1 u: Svibanj 07, 2012, 10:48:00 prijepodne »
Prebaci 1/3 vode iz tropskog i dio filter materijala iz filtera koji imaš u tropkom akvariju.