0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kupio juce u Bauhausu i ok je
Citat: DRC VZ - Listopad 16, 2011, 14:25:35 poslijepodnekupio juce u Bauhausu i ok je Postavi fotografiju da vidimo.
Jesi uzeo na kraju onaj isti ko moj ili neki drugi?
dali ide granitni crni kamen slobodno sa Malawi ciklidima
Citat: DRC VZ - Listopad 14, 2011, 19:11:08 poslijepodnedali ide granitni crni kamen slobodno sa Malawi ciklidima bok nemas problma s granitom ja sam ga sam naso u sumi imam veliko nalaziste i sredujem sad drugi akvariji s njim nemam nikakvih problema u prvom vec 3 godine imam bijeli crni
Citat: mugen - Veljača 15, 2012, 20:03:14 poslijepodneCitat: DRC VZ - Listopad 14, 2011, 19:11:08 poslijepodnedali ide granitni crni kamen slobodno sa Malawi ciklidima bok nemas problma s granitom ja sam ga sam naso u sumi imam veliko nalaziste i sredujem sad drugi akvariji s njim nemam nikakvih problema u prvom vec 3 godine imam bijeli crni nemam problema moj je iz bauhausa i sve je ok kaj se tice riba
Citat: mugen - Veljača 15, 2012, 20:03:14 poslijepodneCitat: DRC VZ - Listopad 14, 2011, 19:11:08 poslijepodnedali ide granitni crni kamen slobodno sa Malawi ciklidima bok nemas problma s granitom ja sam ga sam naso u sumi imam veliko nalaziste i sredujem sad drugi akvariji s njim nemam nikakvih problema u prvom vec 3 godine imam bijeli crni kakvo nalazište ima kod vas i gdjekod nas u ovom djelu evrope nema granita osim jablaničkog on je granit a sve ostalo je mramor