Sve u svemu akvarij na stiropor ,Imam akvarije vec desetak godina i ispod svakog je bio stiropor ali u djecijoj sobi je bio akvarij dugacak jedan metar ispod kojeg nije bilo stiropora , djeca suse igrala i drzeci se za ivice akvarija gledala u ribice pod tim pritiskom dno akvarija je puklo , mislim da se to ne bi desilo da je ispod stiropor , a sto se kondenzacije tice , sada u ljetnim danima kada je povecana temperatura u akvariju a takodje i zimi kada je jako grijanje ispod poklopca akvarija se skupljaju kapljice vode , zato sto poklopac dihtuje i stvara se kondenzacija unutar njega jer se zrak grije , tu je i svijetlo koje kolko tolko grije i grijac i sve to doprinosi grijanju prostora izmedju vode i krova poklopca a voda uvijek nadje sebi put i tako samo kapljice se spuste niz zid akvarija i odu ispod ... Mislim da je to normalno i da se svima desava pogotovo ce te to primjetiti ako svoj akvarij niste vec godinama pomjerali sa mjesta ....I prestanite sa prepirkama , kome se ne stvara kondenzacija , neka je sretan i sta sad ...