Platika za prozore je malo pretjerano riješenje. Prije par dana sam napravio poklopac od forexa i pvc profila i kompletnu t5 rasvjetu u diy izvedbi. Jedino "originalno namjensko" su 24W T5 lampe, a sve ostalo je prerađeno i prenamjenjeno. Profili koje sam koristio su laganiji, obradljiviji i elegantniji od profila za stolariju (prifili za reklamne panoe/reklame),a d njh sam došao indukcijom ovakve iste ideje o pvc stolariji. Cijelu izradu akvarija sam poslikao, pa akd sredim slike (ovaj vikend) napisat ću cijeli topic/kuharicu o prigušnicama, poklopcu, obradi forexa i jioš jednom interesantnom "izumu": vodotijesnim t5 grlima za 2.5-5kn ali funkcionalno i elektromehanički ravnopravnima s onim tvorničkima za 50+ kn. Na popisu su i nosači T5 lampe sa ultrablesavim i ultrajeftinim sistemom držanja lampe, a opet nemjerljivo jeftinim i praktičnim. kad čovjek ima malu djecu i duge besane noči, tada ima poprilično vremena za razmišljanje. Nisu baš neki izumi, no evo, andam se uskoro ću sve pokazati. Potrudio sam se dosta toga u izradi slikati macro objektivom tako da se vide detaljčići. Za nekih 300kn (s dostavom Zg-BJ) sam kupio materijala (profil i forex) za valjda 10 ovakvih akvarija od 120 litara. Nisam mogao kupiti manje, osim kod nekog lokalnog reklama majstora koji bi mi malo manje naplatio za 5 puta manje materijala pa predlažem ljudima da se organiziraju, naprave krojnu listu kome što treba i zajedno u jednoj narudžbi predaju narudžbu dobavljaču, i sami se poslije raspodijele. Sumnjam da baš svakome treba doma viška tabla 100x125cm forexa iza ormara ili kreveta

Pričekajte malo sa stolarskim profilima dok ne vidite objavljene slike, vjerujem da će vam se ova moja verzija više svidjeti.
Čitamo se...