pozdrav
terarij je super,a pogotovo za prvi put...samo visoka vlaga i drvo ne znam kako ce to ici...ali vrijeme ce pokazati...samo spojeve si malo zastiti...i pitanje ventilacija je gdje?ako je ovaj otvor gore...tako velika ventilacija na mjestu gdje se grije ce ti biti mali problem....zbog topline koja ce ti izlazit i vlaga ce ti biti mali problem je odrzavat...i predlazem ti da umjesto grana stavis/napravis police...ustedis prostor i bolje njoj...mozes ih medusobno povezat sa granjem...a vlagu ti je najbolje po meni posto ti je od drva terarij da onaj mistimize? ja mislim da se tako zove(ispravit ce me vec netko)...aparatic koji stavis u vodu i proizvodi 'maglu' i podize vlagu u terariju...a samo tu i tamo je pospricaj...a sto se tice lampa imas opravdan strah i skepsu prema tome,ali ih ipak moras stavit...kod njih je najvaznija prehrana...stavi joj 5.0 lampu...a sta se tice plivit d3...nemoj...imas za gmazove isto to,nemoj to uzimat...to ako se i daje njima je kada su oboljele od MBD-a....nemoj to davat zdravoj,mladoj iguani...samo joj prasi svaki drugi dan...i to je to...spricaj joj hranu itd....ima toga jos,ali moram ic dopisem ako te jos nesto zanima posebno...
pozdrav