0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: reebeech - Listopad 27, 2011, 13:15:44 poslijepodneCitat: kells1 - Listopad 27, 2011, 11:00:52 prijepodnethanks, ma malo sam se krivo izrazio , zanimalo me kak izgledaju rastavljene i kako ih je točno montirao na poklopac i cijevi znaci uvodnica je suplja cijevcica s navojem s vanjske strane..ovu stranu koja ide unutra jednostavno maticom zategnes na poklopac..a s gornje strane je unutra gumica koja se steze oko crijeva kako zatezes gornju maticu...nadam se da sam uspio objasnit jesi, jesi , još samo fotodokumentacija i bit ću siguran da sam razumio, ovih dana sam plavuša
Citat: kells1 - Listopad 27, 2011, 11:00:52 prijepodnethanks, ma malo sam se krivo izrazio , zanimalo me kak izgledaju rastavljene i kako ih je točno montirao na poklopac i cijevi znaci uvodnica je suplja cijevcica s navojem s vanjske strane..ovu stranu koja ide unutra jednostavno maticom zategnes na poklopac..a s gornje strane je unutra gumica koja se steze oko crijeva kako zatezes gornju maticu...nadam se da sam uspio objasnit
thanks, ma malo sam se krivo izrazio , zanimalo me kak izgledaju rastavljene i kako ih je točno montirao na poklopac i cijevi
prva slika bacvica je ko moja.ima gumenu brtvu i sve dihta odlicno.problem je malo to napunit filter materijalom,ali kad ga slozis ima odlican filter sa 30 lit filter materijala.na donjoj strani taj mali cep ne koristis nego stavi bulkove na bacvicu.a taj cep ti dobro dodje za ispustit prljavstinu van.a ja koristim na toj bacvici atmanovu pumpu 2 tis lit
ulaz i izlaz u filter fi 32.ako ces trebat bulkove imam covjeka koji je meni radio pa se javi na pp