Kolovoz 02, 2025, 15:56:55 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: divljaci :-(  (Posjeta: 4700 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline makarska

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://www.ibs-nekretnine.hr
Odg: divljaci :-(
« Odgovori #25 u: Veljača 16, 2012, 15:59:25 poslijepodne »
Pozdrav
moje misljenje je da si falila kad si ubacivala ribu, treba cijeli tank razmjestit i tako par dana za redom pa ga vratis kako je i bilo. To se radi iz razloga sto su malawci teriktorjalne ribe, neka se neko jos nadoda sa svojin iskustvon....
pozdrav iz makarske

Offline dem

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #26 u: Veljača 16, 2012, 17:27:22 poslijepodne »
Pozdrav
moje misljenje je da si falila kad si ubacivala ribu, treba cijeli tank razmjestit i tako par dana za redom pa ga vratis kako je i bilo. To se radi iz razloga sto su malawci teriktorjalne ribe, neka se neko jos nadoda sa svojin iskustvon....

nije to loše napravit ali ja sam dodavo ribe i nisam nikad radio razmiještaj i sve je ispalo ok a ove koje su kod mene ostale bez oka su ženke a nitu su ženke teritorijalne a nisu ni bile nove tako da tu nema baš nekog pravila.

Offline hosen

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #27 u: Veljača 17, 2012, 08:29:15 prijepodne »
Kaj se tice ekipe bez ociju naletio sam na informaciju da Dimidiochromis compressiceps preferira napadati druge ciklide bas po ocima... Pa ako ste imali tu vrstu mozda je to razlog, novi sam tak da nemojte me tuc ak je krivo :D

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #28 u: Veljača 17, 2012, 09:20:38 prijepodne »
mozda jest tako, al nevjerujem da ona ima tu vrstu u svom akvacu, a i prvi put se susrecem s ovom ribom, do sada ju nisam jos viđao.. ;)

Offline Phar-lap

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • Tako lako ih je voljeti !!!
« Odgovori #29 u: Veljača 18, 2012, 20:24:09 poslijepodne »
Nažalost nije uspija preživit ovaj napad....
to vjerojatno i je jedan od razloga, vidite u mom avataru, u aq je samo jedan kamen cca 50kg s puno rupa i prolaza, al mu je mana šta je neki razmještaj tu nemoguć, pa ko šta zavlada to i drži, a ima riba 11 malawaca i 2 čistača, neke i ne znam koje su, kupiš u zoo kad ti se svidi,a piše ciklid mix :D
Kaštela - Dalmacija