ispada da se samo zalim no mozda netko nauci nesto iz mog iskustva, jucer je sve bilo ok, jutros imamo pogreb, naime kako reci mojim klincima da ribice idu spavati u smece?

, stoga organiziramo mornarski pogreb, dakle pokopah 3 serpe i 1 oklopnog somica, one preostale serpe imaju bijele tockice, 1 okolopni somic se letargicno vuce po dnu, zebrice skupile repove i plivaju blizu dna, nitko nece hranu,
mislim da je gotovo, pokusavam od jutros s novim preparatom Contraspot, i cekamo, pocelo je sve s neonkama, neko vrijeme su se ostale drzale dobro, ali imam nemili nastavak bolesti, mislim da su vec dosle bolesne, naime ako je akvarij nov, ako sam cekao sa ribicama od formiranja akvarija neznam da bi parazit ja mogao na drugi nacin ubaciti u akvarij

e sada mene interesira ako ne uspijem u lijecenju, sve ribe odu u vjecna lovista, dali je potrebno sve izbaciti van i ispocetka od nule ili je dovoljno da par tjedana pustim da radi samo bez stanovnika, naime jasno mi je da moram izmjeniti vodu, ali dala parazit ostaje na zivotu bez domacina?