Srpanj 24, 2025, 15:16:59 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Moj akvarij hitno treba pomć  (Posjeta: 1243 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ToniBarbir

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 45
Moj akvarij hitno treba pomć
« u: Veljača 29, 2012, 19:25:29 poslijepodne »
Akvarij dijeli dvije prostorije.S obe strane nalazi se blizu balkonskih otvora do koji sunce dopire do podnevnih sati.Nisam se toliko uputio jer kako kažu zbog skupljanja zelenih algi na staklu kriva niska razina fosfata,a ja mislim da mi je zbog prevelikog svjetla izvana. -?Da bude zanimljivije mali čistači su izbacili jajašca?Ako vas ima bacite koji link jer ga sam sigurno neču naći :) :) :)

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
Odg: Moj akvarij hitno treba pomć
« Odgovori #1 u: Veljača 29, 2012, 19:30:02 poslijepodne »
Ti cistaci su ancitrusi , eh sad posto je to u zajednickom akvariju , neznam dal ce prezivit od ostalih riba koje imas (a vidim skalare tu) , muzjak stiti jaja , najcesce se mrijeste u nekim "spiljicama" ali posto je ti nemas onda su u coksu akvarija . Mozda da jaja i muzjaka prebacis u drugi akvarij ?

Offline ToniBarbir

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #2 u: Veljača 29, 2012, 20:03:20 poslijepodne »
Ti cistaci su ancitrusi , eh sad posto je to u zajednickom akvariju , neznam dal ce prezivit od ostalih riba koje imas (a vidim skalare tu) , muzjak stiti jaja , najcesce se mrijeste u nekim "spiljicama" ali posto je ti nemas onda su u coksu akvarija . Mozda da jaja i muzjaka prebacis u drugi akvarij ?
Koliko imam vremena da ih odvojim ili da pregradim jedan mali dio za njih.Ako i uspije štogod,kod nas nikakve hrane za mladunčad,a da ne moram prevaliti 100km

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #3 u: Veljača 29, 2012, 20:14:53 poslijepodne »
Ufff , tesko da uspije mrijest onda , ostavi tako kako jest , pa sta bude , glavno da je mirjset uspio bit ce ih jos ne brini , iduci put budi spreman  :up:

Evo nesto o njima s portala naseg : Ancitrus Sp.

Nesto o drzanju i mrijestu : Keeping and breeding Ancitrus Sp.