Kolovoz 10, 2025, 08:59:29 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: TRIGON 350 L  (Posjeta: 994 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline njivice

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: RIJEKA
TRIGON 350 L
« u: Rujan 23, 2011, 09:06:39 prijepodne »
..zamolio bih iskusne akvariste,da mi odgovore sta misle o ovom akvariju..mislim ga stavit u dnevni boravak,da ustedim na prostoru..alternativa njemu je vision 450 l,ali on onda mora na hodnik..hvala na odgovoru !!

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
Odg: TRIGON 350 L
« Odgovori #1 u: Rujan 23, 2011, 09:24:17 prijepodne »
imam trigon 190 i u tome ti je "teško" posložiti neki scape... al da se i ima par ljepih primjeraka ovdje... mislim da bi ti bio prvi s većim bratom trigonom :)

svakako je bolje staviti akvarij u boravak nego u hodnik pa ako nemaš drugačije mogućnosti uzmi trigon... ili vidi u aquaterri ako ti mogu zaljepiti pravokutni akvarij po dimenzijama da ti stane u boravak ;) :up:
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline njivice

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: RIJEKA
« Odgovori #2 u: Rujan 23, 2011, 09:49:10 prijepodne »
imam trigon 190 i u tome ti je "teško" posložiti neki scape... al da se i ima par ljepih primjeraka ovdje... mislim da bi ti bio prvi s većim bratom trigonom :)

svakako je bolje staviti akvarij u boravak nego u hodnik pa ako nemaš drugačije mogućnosti uzmi trigon... ili vidi u aquaterri ako ti mogu zaljepiti pravokutni akvarij po dimenzijama da ti stane u boravak ;) :up:

..pa scape bi bazirao  u trigonu na onoj strani gdje je filter(tako da ga zamaskiram),pa onda u nastavku na bocne stranice..sredinu bih sredio sa niskim raslinjem i prostor u vecini ostavio ribama..mislio sam cak ic na diskuse.. tvornicko  ugradjeno svijetlo u njemu,filter,pumpa..dali su jacine tih uredjaja dovoljno jake za taj akvarijum..

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #3 u: Rujan 23, 2011, 09:53:49 prijepodne »
sve je zadovoljavajuće što se tehnike tiče u ovom manjem modelu tako da bi u većem trebalo biti ok... jedino ako hoćeš staviš reflektore na lampe i to je to
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60