To će biti super za malca, ali akvarij od 50-ak litara nije dovoljan za odraslog mošusa, pa računaj da ćeš u roku od godine dana trebati veću gajbu. Ja imam dva akvarija s mošusima, jedan je 100x40x50, a drugi 85x40x60. Drugi je malo čudnih dimenzija jer nemam prostora za veći (tj. duži), pa sam to donekle nadoknadio visinom. Oba su, znači, od 200 litara. To ti se može činiti previše, pošto svugdje piše da je 1 odoratusu dovoljno nešto više od 100l vode. Ali treba imati na umu da moraš odbiti najmanje 15 cm visine zbog kopna iznad kojeg mora biti spot žarulja i ako staviš cca 5cm podloge, kao što sam ja napravio sa šljunkom sitnije granulacije, ostaje ti mjesta za 30 cm vode, što je uz 100cm duljine i 40cm širine tek 120l vode. Ja u oba akvarija imam oko 140l vode (dobio sam natrag nešto visine kad sam izbacio staklene poklopce i stavio plastični poklopac na jedan akvarij i poklopac od forexa na drugi).
Vidim da se svako toliko nadje netko novi, pa ću kad se vratim u Kotoribu uslikati svoje setupe i staviti ih na forum da ih malo prokomentiramo