preporuka je da za akvarij vidis u aqua-terri mislim da su najpovoljniji, i topla su preporuka,bave se izradom akvarija, a jeftiniji su od staklara
sto se svijetla tice to ces sam morat odluciti jel je to usko vezano onime sto zapravo zelis,puno svijetla trazi dodavanje co2 i gnojiva,manje svijetla trazi iskljucivo nezahtjevno bilje
zamislio si veliki tank, sa puno potencijala, a nezelis se sam informirati o puno bitnijim stvarima od samog stakla
potrosit ces barem 1k eura, buduci da nemas nista,a kako se i ne informiras jos ces u hodu tolko potrositi kad pocnes na pogreškama uciti
imas skuplje i jeftinije opreme, tako i kvalitetnije i one manje kvalitetnije, ali prije svega nemozemo ti pomoci kad postavis tako banalno i opsirno pitanje, jel realno ne postoje dva ista akvarija, a i da postoje vjerojatno imaju 100 razlicitih problema.
procitaj prirucnik za pocetnike, procitaj forum, sve je prozvakano 100 puta, e i onda kad naletis na problem i nejasnocu javi se sa temom i svi ce rado pomoc kvalitetnim odgovorima