Ma dajte ljudi,dzabe trosite novce na te minerale,ljudi drze diskuse u ph 4-5 i voda je 70 mikrosiemensa,a tu su tvrtke da prezentiraju nesto i prodaju maglu.
Svi koriste ffm,i ja sam ga koristio,ali jedno vrijeme ga nije bilo i nisam bas vidio da ribama nedostaje,tako da sam ga potpuno izbacio.
Neke spektakularne efekte sto se mrijesta tice i nisam primjetio kao ni kod promjena kvalitete vode.
Evo i sad imam malce,a nije nista popadalo,a nisam stavljao minerale,a hranio sam ih 5-7 puta na dan artemijom,negdje drugdje grijesite,ali to morate sami uvidjeti gdje,to vam tesko tko moze pomoci.
Dosta ljudi izmrijesti diskuse,ali jako je malo onih koji podignu mrijestove,da prezivi vise od 90% malaca,zato diskusi i jesu izazov i uvijek na svojim greskama dokucite sto i kako dalje

[/quote]
ja sam jos uvijek za minerale...ribe su mi bolje razvijene...također,mineralizator je prodavanje magle,kao i onaj jbl aquadup plus...ovi minerali od tropica su savim nesto drugo..a i kostaju kao 15 mineralizatora!
ffm nisam kod mrijesta nikad ni koristio,a sto se tice ph 4-5 mogu se drzat maci u tome,ali onda dobijes zakrzljale skrge i defekte na perajama itd...