Srpanj 28, 2025, 17:37:27 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Sve naopako.....  (Posjeta: 1024 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Xenomorph

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 50
Sve naopako.....
« u: Lipanj 24, 2011, 11:55:03 prijepodne »
Zao mi je sto tlacim po tko zna koji put kao i svi novi u akvaristici.
Kako sam sav naopak tako mi je krenulo i s ovim. Naime sinovi su prije par dana dobili aq 60*30*40 s 9 zlatnih ribica. Nema pumpe nema filtera, nema biljaka, podloge, stalka, itd.... itd.... ;) za stalak cu se pobrinuti jer me ide drvenarija. Ovo sve ostalo mi je strano. Zbunjuju me pumpa s filterom, bez filtera, hang on, kanisterski i sve ostalo.

Dakle, prema akvariju navedenih dimenzija trebao bih ubaciti pumpu......, e sad Vas molim za savjet.
nije dan ako nije poceo lose

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
Odg: Sve naopako.....
« Odgovori #1 u: Lipanj 24, 2011, 13:05:25 poslijepodne »
najjednostavnije ti je i najjeftinije nabavit einhemov filter unutarnji satviš ga u ćošak i on filtrira vodu i stvara mjeguriće zraka,šta se tiće 9 zlatnih ribica koje su dobili to je premal akvarij za njih tako da to može gurat jedno vrijeme al nije to to, ako ih misliš zadržat i opredjelit se za hladnovodne ribe (jer zlatne to i jesu) stavi pitanje u podforum hladnovodna akvaristika tamo ćeš dobit više odgovora

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #2 u: Lipanj 24, 2011, 13:15:12 poslijepodne »
i usput nije to tlaćenje svi smo mi bili novi u ovome i još uvjek neznamo sve tako da ti nema šta bit žao nemoj se ustručavat pitat šta te zanima većina nas ja tako krenila sa zlatnim  pa dođeš u dućan i prodavać ti uvali svega i svačega da kupiš a pola toga neide zajedno i netreba ti za akvarij zato je bolje i jeftinije pitat ovdje uvjek će se nać neko ko će odgovorit  :up:

Offline Xenomorph

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #3 u: Lipanj 24, 2011, 14:20:18 poslijepodne »
Zahvaljujem, otisao na podforum i zakrcao se informacijama. Korisnim dapace.
nije dan ako nije poceo lose