Srpanj 21, 2025, 17:24:24 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Riccia  (Posjeta: 812 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline valu

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
Riccia
« u: Rujan 10, 2011, 21:30:04 poslijepodne »
Samo kratko pitanje u vezi riccije, vecina kada ju veze za kamen koristi mrezice od krumpira, luka, mandarina koje imaju dosta velike rupice. Sto ako se veze s mrezicom od komarca? Velicina rupa je oko 2mm promjera. Jel je to ok ili premalo? Te koliko se nju treba stisnuti kada se pricvrsti na kamen. Jedva, cisto da drzi ili se ipak treba zategnuti ta mrezica?

Eto ja sam iskoristio mrezicu od komaraca, pa sada nakon malo citanja. Nisam siguran, jel sam dobro postupio?

Uploaded with ImageShack.us

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
Odg: Riccia
« Odgovori #1 u: Rujan 10, 2011, 21:40:06 poslijepodne »
Nikad ju nisam spuštao na dno, ali koliko sam pohvatao iz iskustva drugih ona kroz neko vrijeme uvijek nađe put da završi na površini s čim god da si ju vezo.  :D

Offline pierre

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 54
« Odgovori #2 u: Rujan 10, 2011, 21:55:54 poslijepodne »
mrezica ti je ok. ja sam u zadnje vrijeme koristio one sitne od bijelog luka, mislim da su tu jos manje rupice i probije ona to bez problema. ja sam onda to premotao i zavezao silkom, znaci cvrsto, i nikakvih problema.

Offline Dhoraso

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #3 u: Rujan 12, 2011, 08:45:07 prijepodne »
Ja sam pokusao napraviti nesto slicno, vezao sam ju onom spuzvicom za tusiranje iz dm-a. namucio se dok sam sve poslozio, stavio u akvarij, otisao do WCa, vratio se a ono od svega ostala mala zelena točkica na jednom rubu kamena. a pored nje 2 coryja, gledaju me, vidis im u ocima da znaju da su krivi  :D .Tako da sam odustao od tih egzibicija jer se ekipi unutra ocito ne svidja.