Iskreno, meni se oscari svidjaju samo zbog one crveno crne kombinacije boja. barem ti koje gledam. medjutim, svakom minutom shvacam da to i nije najpametnije rjesenje drzati, odnosno okrecem se ovom drugom, ili nekom eventualno trecem rjesenju.
demasoni su prekrasni, njih bi rado uzeo. mejdutim, ljepota ima cijenu, nevjerovatno su skupi. prestrasno su skupi. ok, shvatili ste.... ne brine me cijena, brine me sto su samo 2 komada, a svuda pise da se nebi trebali drzati u grupi manjoj od 12 komada. E sad.....12 komada po ovim cijenama, plus veliki akvarij, plus ako zatreba jos sto od opreme.... za te pare slozim morski i onda tek imam egzotiku (maltene, nemojte shvatiti doslovce, ali otprilike....)
Ovi ostali su drasticno jeftiniji, jedino sto me sprijecava da ih odmah ubacim u akvarij je to sto mi je zao riba, da im se sto desi, nije mi zao novaca....
Ok, sad je ovo vec filozofija, pa idem direktnim pitanjem?
Uzeti 2 demasona, dati hrpu love, eventualno jos kojeg ciklida s kojim su sad u akvariju, privremeno ih staviti u taj mali, pa im u najkracem mogucem roku osposobiti veci, ili? Koji su rizici, ima li ih, s obzirom da oni svi vec neko vrijeme zive zajedno? Ili da ja ljepo odustanem od svega toga, spremim akvarij, i cekam neku bolju priliku? AKo ih uzimam, postav akvarija je minimalisticki ,zar ne? KAmenje, ali sto dolje? Moze li kakav korijencic, ili im to smeta? Biljke ne koliko sam skuzio?
Hvala!