Srpanj 31, 2025, 01:49:42 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Himenochirus  (Posjeta: 898 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pankon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Himenochirus
« u: Rujan 04, 2005, 17:35:00 poslijepodne »
Je li kod od vas možda ima ovu žabicu ili bar zna išta o njoj? Ja sam je kupio prošli tjedan u Belugu, jedino što znam je zo da se hrani mesnom hranom. Dakle molim pomoć!
ZG, Dubrava

Offline Strega

• Punopravni član
  • **
Himenochirus
« Odgovori #1 u: Rujan 04, 2005, 20:45:00 poslijepodne »

jedno vrijeme kod nas je boravila žabica u akvariju i na opće veselje klinaca norila je po njemu

međutim,mlade ribice su bile njena mesna hrana,što se nama odraslima nije previše dopadalo.

tako kad se pokazalo da se i voda malo više kadila,žabica je morala pronaći drugi domnismo sigurni jel nam fali,al u svakom slučaju,bilo je zgodno imati ju..........dakle iskustvo je kratko,pametnih savjeta nema,a njoj će biti dobro,a ti procijeni kako je njenoj okolini

onda smo u akvarij uglavili raka......ali to je prića za drugi put................

Zg/D.Selo

Offline šrimp

• Punopravni član
  • **
Himenochirus
« Odgovori #2 u: Rujan 08, 2005, 17:35:00 poslijepodne »

imam ih pet u akvariju od 100 l skupa s ribama. ribe ih ne gnjave, čak ni veliki skalari, ni killifishovi (proždrljivi dozlaboga). jedino su ih pleco & siamese algae eater gnjavili pa su maknuti.

hranim ih svakih para dana piletinom ili nekim drugim mesom s dugačkom staklenom pipetom...može i neš slično.

moš ih naučit da izađu iz zaklona kad ih hoćeš hranit, npr. bućkanjempo površini vode ili sl.

zabavne su.

više o njima: [url]http://mike-edwardes.members.beeb.net/Amphibiary/Hymenochiru s.html[/url]
awseeyeque am draffa

Offline perinjo

• Punopravni član
Himenochirus
« Odgovori #3 u: Rujan 09, 2005, 18:56:00 poslijepodne »
pa guba su žabice, a bilo bi mi zakon imat ih pa da se množe i da mi se ciklidi hrane malim punoglavcima...
...I´m learning all about my life by looking through her eyes...