0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
za sta je ta filtracija
koliko ti je važna estetika?
Stavi nastavk od boce na taj spužva filter i napravi Moving Bed Filter...
izgleda da ce ici veliki spuzva filter s powerheadom x 2 samo da ima regulator da si mogu nariktat jacinunije vazan izgled nego da cisti vodu, ima da bude cista ko na izvoru jer je jedan ovakav filter samo s jacim powerheadom perfektno filtrirao vodu u 250L s Tropheusima, samo kaj je bio prejk pa je letio pijesak na sve strane iako je bio podesen na minimum protokaevo i spuzvi, stvarno mrcina od spuzve
po meni to super izgleda samo mislim da je abnormalno bucno i nepodnosljivo ponoci....
Citat: Malky - Svibanj 13, 2011, 20:55:36 poslijepodneizgleda da ce ici veliki spuzva filter s powerheadom x 2 samo da ima regulator da si mogu nariktat jacinunije vazan izgled nego da cisti vodu, ima da bude cista ko na izvoru jer je jedan ovakav filter samo s jacim powerheadom perfektno filtrirao vodu u 250L s Tropheusima, samo kaj je bio prejk pa je letio pijesak na sve strane iako je bio podesen na minimum protokaevo i spuzvi, stvarno mrcina od spuzvepoznat mi taj filter kad sam ga ubacio skoro su mi se ribe poljepile po spuzvi,stvarno je uzasno jak!:)
Malky to sa spužvom i powerheadom će super raditi.Ja imam taj sistem u 110 lit.sa prigušenim izlazom vode iako planiram staviti spraybar da nema velikog vrtloženja vode i sve 5.Imam atmana mislim 201 ili 202 nisam sada siguran uglavnom ima protok 500 litara i voda nevjerovatno čista.Jedini problem je što taj powerhead troši 15 watta.Toliko troši prosječan veći filter.Ali ako nije to problem definitivno dobro riješenje.