Kolovoz 03, 2025, 20:14:42 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: ima li koga??  (Posjeta: 799 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Strega

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
ima li koga??
« u: Kolovoz 27, 2005, 07:39:00 prijepodne »

Pokušao sam doznati za one crviće končiće,zar nitko ništa ne zna,ma možda i bolje,predpostavljam,da se nije dogodilo,pa niste morali učiti,ali ja bih ipak rado pomogao,a jedini savijet je da se sve izvadi i počisti.Daj ako nešto neko zna,bezbolije,pomozimo čovcu!!!

Ja sam početnik tu,ali akvarij je u mom životu preko tri godine,a ovaj čas promatram 5 dana stare ancitruse.Ustvari idem ispočetka.

Prve ribice su došle kao poklon...i tako je počelo.Preko živorotki,ciklida...sada sam tu. Prošle godine,bilo je nekoliko legla ancitrusa,sve su odradili unutar kokosa,osim nekoliko jurnjavauokolo akvarija,e, ali sad prije 7-8 dana na podu akvarija našlo se brdo zaljepljenih žutih jajašaca(a kakonisam vidio kako izgledaju prije-kokos i te stvari),A nisam niti bio član,pa nisam imao koga pitati,ULOVILA ME PANIKA....JOJ POJEST ĆE IH

mrežica u mrežicu,i stavim ih na sigurno. Dvadesetdrugog pojavili su se repići,a prije dva dana poćeli su smeđiti.Danas se već lijepo vide male bebe ancitrusi.Ima ih preko 40.

Navećer idu spavati ko vojska u 4reda,složeni u kocku,a sada lijepoproučavaju plastiku u kojoj jesu,

mali nestašeki,beba je beba.

POZDRAV!!
Zg/D.Selo

Offline nature

• Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
ima li koga??
« Odgovori #1 u: Kolovoz 27, 2005, 10:34:00 prijepodne »
ne kuzim tocno kaj si napravio (plastika?) ali koliko znam bitno da imaju kisika i "cistu vodu" no ako se vec tako razvijaju onda je sve OK
bogat je onaj koji malo daje ..

Offline MAXIMUS

• Punopravni član
ima li koga??
« Odgovori #2 u: Kolovoz 27, 2005, 12:39:00 poslijepodne »
Čime ih hraniš?
M