Pokušao sam doznati za one crviće končiće,zar nitko ništa ne zna,ma možda i bolje,predpostavljam,da se nije dogodilo,pa niste morali učiti,ali ja bih ipak rado pomogao,a jedini savijet je da se sve izvadi i počisti.Daj ako nešto neko zna,bezbolije,pomozimo čovcu!!!

Ja sam početnik tu,ali akvarij je u mom životu preko tri godine,a ovaj čas promatram 5 dana stare ancitruse.Ustvari idem ispočetka.

Prve ribice su došle kao poklon...

i tako je počelo.Preko živorotki,ciklida...sada sam tu. Prošle godine,bilo je nekoliko legla ancitrusa,sve su odradili unutar kokosa,osim nekoliko jurnjavauokolo akvarija,e, ali sad prije 7-8 dana na podu akvarija našlo se brdo zaljepljenih žutih jajašaca(a kakonisam vidio kako izgledaju prije-kokos i te stvari),A nisam niti bio član,pa nisam imao koga pitati,ULOVILA ME PANIKA....JOJ POJEST ĆE IH
mrežica u mrežicu,i stavim ih na sigurno. Dvadesetdrugog pojavili su se repići,a prije dva dana poćeli su smeđiti.Danas se već lijepo vide male bebe ancitrusi.Ima ih preko 40.
Navećer idu spavati ko vojska u 4reda,složeni u kocku,a sada lijepoproučavaju plastiku u kojoj jesu,
mali nestašeki,beba je beba.
POZDRAV!!