Srpanj 22, 2025, 21:50:20 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Teme gdje en pripadaju??  (Posjeta: 1123 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline birdeater

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
Teme gdje en pripadaju??
« u: Travanj 09, 2011, 21:57:43 poslijepodne »
Samo me nesto interesira, evo to vidim sada ovdje u ovih zadnjih par tema ovdje u lifestayl-u! Neke teme koje bi trebale da spadaju pod oglase se ovdje otvaraju a mislim da im nije tu mjesto! Pa da nebi postale ucestalije, bilo bi dobro da se maknu ili da se nesto poduzme po tom pitanju! To je samo moje misljenje, vi radite sta ocete i kako ocete

LP
Glupi ljudi su dobri ljudi.
Djeca vole dobre ljude.
Vole li vaš vaša djeca?

Offline Puffy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
  • univ. bacc. biol.
Odg: Teme gdje en pripadaju??
« Odgovori #1 u: Travanj 09, 2011, 22:02:51 poslijepodne »
Samo me nesto interesira, evo to vidim sada ovdje u ovih zadnjih par tema ovdje u lifestayl-u! Neke teme koje bi trebale da spadaju pod oglase se ovdje otvaraju a mislim da im nije tu mjesto! Pa da nebi postale ucestalije, bilo bi dobro da se maknu ili da se nesto poduzme po tom pitanju! To je samo moje misljenje, vi radite sta ocete i kako ocete

LP

Ako sam dobro shvatio nakon određenog vremena provedenog na ovom forumu - oglasi za koje autor smatra da se u njima mogu voditi nekakve rasprave nerijetko se stave u Lifestyle podforum u kojem je opcija odgovora uključena (za razliku u oglasima gdje takva opcija nije moguća)...
FILIP (Valpovo)

Offline sanja.azm

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
  • moji ribeki
« Odgovori #2 u: Travanj 09, 2011, 22:04:32 poslijepodne »
A šta ako nemožeš predat oglas iz već svima poznatih razloga,ako ti toliko smetaju ignoriraj ih.

Offline Dentex

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
« Odgovori #3 u: Travanj 09, 2011, 22:13:31 poslijepodne »
A šta ako nemožeš predat oglas iz već svima poznatih razloga,ako ti toliko smetaju ignoriraj ih.

slažem se sa ovim  ;)
veci je problem to sta su neki ljudi nesposobni iskoristit trazilicu pa otvaraju istu temu po stoti put, ovo stvarno ne smeta na mjestu gdje pola foruma ni ne dolazi..
Ne volim januar, ni bele zimske vragove u svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa kako polako odlaze..

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #4 u: Travanj 09, 2011, 22:19:05 poslijepodne »
da se uključim, ovo nije site kupi-prodaj, već portal koji daje informacije za akvaristiku i teraristiku..
sukladno tome, aktivno sudjelovanje u radu ovog foruma i portala u vidu daljnje edukacije i sebe samih, a i drugih, tipkanjem ili vam ga pisanjem, biti će vam omogućeno da postate oglas u pripadajući dio foruma, a tak dugo dok trkeljate u bla bla djelou foruma il stavljate smajliće u ostale djelove foruma, nećete moć stavljat oglase..
..iskreno, zadnje vrijeme nisam neš aktivan na ovom foruma, samo pratim tu i tamo koju temu, upravo zbog ovakvih stvari i neozbiljnosti...
cheers  8)

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #5 u: Travanj 09, 2011, 22:22:27 poslijepodne »

Birdeater, koji je danas dan? Subota navečer..i moderi imaju malo slobodnog..onako da provedu s klincima i ženom...pa im je promaklo u zadnjih 2-3 sata pokoja tema koju korisnici stavljaju u pogrešan podforum. Ok?  Te dvije teme koje te tako živciraju u subotu navečer sam premjestio.

Case closed. ;)