Ja zapravo uopce neznam sta da odg na ovo.
Pa znam da neznas. U suprotnom bi me cudilo!
Nego, dozvoli pitanje; koliko je tebi godina ?
Dame se to ne pita

Nemoj mislim da sam ovo otvorila sa razloga kako bi sebe utjesila jer su moji uvjeti u vasim ocima "losi".
Prije par godina krenula sam sa nabavkom psa...pa sam se isto tako malo raspitala i onda su mi ljudi govorili isto sta i vecina ovdje. Kako za psa treba imati vremena, kako treba voditi kod veterinara jednput mjesecno, kako se psi peru jednput tjedno, kako nemogu biti sami kod kuce ni pol sata a kamoli 8 sati...i onda sam odustala da si nabavim psa, rekoh sama sebi....mozda su u pravu, mozda svi ovi ljudi oko mene sta imaju pse i ne posvecuju im toliko vremena jer uz to imaju i obitelj, djecu, roditelje bolesne...zapravo zlostavljaju pse. Sada sam dobila kornjace...nisam ih trazila...dobila sam ih na dar. Bolje da su kod mene, 2 u akvariju od 20 litara dok se mogu kretati i plivati, dok im nije preusko. Da jedu meso i povrce i racice...nego da ih odnesem tu u parkic i pustim ih prepustene same sebi. Shvacala sam ozbiljno sve sto mi se kaze dok mi nije receno da se i kornjacama moram posvetiti par sati tjedno - na nacin da se igram sa njima i ceskam ih
Mene su samo zanimala misljenja ljudi na tu sliku...da mi kazu kako je moguce da toliko kornjaca bude tako malo vode a imaju toliki akvarij. I da vidim hoce li se itko sloziti samnom kako bi trebali malo nadopuniti vode!