Srpanj 15, 2025, 00:35:38 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Tko jede krznenaste alge sa listova bilja  (Posjeta: 4365 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tanja :)

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 47
Tko jede krznenaste alge sa listova bilja
« Odgovori #25 u: Rujan 01, 2005, 13:06:00 poslijepodne »
sad ću ja sigurno ko iz neba pa u rebra-zbog ćega uopće nastaju te dlakavice? i meni su se pojavile.da li ima netko link ak se o tome već pisalo?????
dosadno mi je!
Travno/N.Zagreb

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #26 u: Rujan 01, 2005, 14:35:00 poslijepodne »
nemam pojma od cega nastaju, mozda od ostataka klope-al kod mene je tesko da bilo kaj ostane jer ima zbilja dosta riba i 11 cory-a i 5 ancistrusa i 5 jabucara... zbilja ne znam, i danas je dosao jos cak i 1 platidoras... prekrasan je...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Zoran

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #27 u: Rujan 01, 2005, 14:53:00 poslijepodne »
uglavnom lose stanje vode i svjetla, a sad sta vise pogoduje najvjerovatnije lose stanje vode tj. nitrat i nitrit
Rijeka/Hrvatska

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #28 u: Rujan 01, 2005, 15:00:00 poslijepodne »
pa bas ne vjerujem da je kod mene lose stanje vode, sve buja, biljke rastu ko lude, ribe se kote ko lude... da im ne pase ne bi to sve tako bujalo... kaj mislite o tome? svi koji su vidjeli moj aq ne vjerujem da bi rekli da je lose stanje vode...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Tanja :)

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 47
« Odgovori #29 u: Rujan 08, 2005, 09:13:00 prijepodne »

jutros prije joba idem ja hranit ovu svoju bjedu koja mi je ostala i zagledam se malo u biljke...na visokoj stražnjoj(joooj ja vam nemam pojma nazive bilja ali mislim da je nekak na e)vidim svega malo smeđih-puno manje neg neki dan..a na prednjoj gdje su bile dugačke crne svega na jednom listu 3-4 končića!!!tek sam sad ostala zbunjena!!!prvo nisam znala kak su nastale a sad kak su nEstale!!!!neznam da li ih je ancitrus drmnuo ali mislim da on to i ne jede...corydoras definitivno ne jede i onda mi ostaje samo oni štetni mali puževi koji non stop plaze po tim biljkama!svejedno baš mi je drago da ih nema

dosadno mi je!
Travno/N.Zagreb