Kolovoz 19, 2025, 00:12:20 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: kombinacija riba  (Posjeta: 1049 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline WAMP

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
kombinacija riba
« u: Kolovoz 06, 2005, 20:08:00 poslijepodne »
imam novi akvarij 200l i unutra 12 gupya preporučite mi koju kombinaciju riba za 200l.može li par većih skalara ići s gupiyima?

Offline rogy

• Punopravni član
  • **
kombinacija riba
« Odgovori #1 u: Kolovoz 06, 2005, 20:56:00 poslijepodne »
Ako želiš da ti se gupyi razmnozavaju ja ti baš nebi preporucio vece skalare. Bilo bi idealno uzeti jato neonki (od 10 kom. Pa na dalje...) Uz gupye idu ostale zivorodne ribice.....
Igor

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
kombinacija riba
« Odgovori #2 u: Kolovoz 06, 2005, 21:02:00 poslijepodne »
Skalari definitvno ne idu uz guppy-e, mozda da dok su maleni, ali kada narastu mladi guppy-ji su im izvrsna ziva hrana-tako da ne bi imao podmatka. A neonke zahtijevaju meksu i kiseliju vodu, dok guppy-ima pase i tvrda... istina neonke mogu s guppy-ima-ja ih imam s zivorotkama u akvariju, ali ako ti je akvarij nedavno sastavljen, odnosno neuhodan nemoj radje stavljati neonke jer ces odbiti koban zavrsetak -   ...za njih je ipak potreban uhodaniji akvarij star 3-4-5mj... a s guppy-ima ti idu sve zivorotke-platy, švert, molly-crne, srebrene, harlekin, zlatne ( i te postoje... )- ja uz njih imam jos i neonke i rasbore- u 160 litarskom akvariju... i sve funkcionira...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.