Srpanj 30, 2025, 07:10:50 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: bolesna a rađa?!?  (Posjeta: 826 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pandorica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
bolesna a rađa?!?
« u: Srpanj 21, 2005, 11:25:00 prijepodne »
Bok svima, problem je nastupio kada sam prekjucer jednu gupicu, u vrlo visokom stadiju trudnoce, odvojila u poseban AQ, jer nije jela i skrge su joj pocrvenile... jucer je jasmina bila kod mene i rekla je da je sigurno bolesna... a danas je ta gupica pocela radati-zasad vidim 7 malenih... e sad pitanje-dal su ti maleni zdravi il imaju istu bolest ko i njihova mama? kaj da radim s njima?
hvala...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Crazy-a3

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
  • Živim da uživam
bolesna a rađa?!?
« Odgovori #1 u: Srpanj 21, 2005, 12:45:00 poslijepodne »
To je tesko reci............odmah ih odvajaj od mame i nemoj jos ljecit jer su slabi i mogla bi napravit glupost sa ljekom.....vidi sta ce bit kroz neko vrijeme sa mamom, a ako i rukne(na zalost) bar ce ostat potomci.
Bolje biti sam, nego sa budalama.
Zagreb/Dubrava

Offline lupus

• Punopravni član
bolesna a rađa?!?
« Odgovori #2 u: Srpanj 21, 2005, 13:52:00 poslijepodne »
Mislim da nema smisla lijeciti niiti samo mamu gupicu jer ce ionako biti iscrpljena odokota tako da je ishod lijecenja u najmanju ruku upitan.Neka sve ide prirodnim putem,a mislim da mali ne bi trebali biti bolesni.U svakom slucaju,vidjet ces vrlo skoro.
*lupus in fabula*

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
bolesna a rađa?!?
« Odgovori #3 u: Srpanj 21, 2005, 23:42:00 poslijepodne »
odvojila sma ih u poseban AQ, mamu u poseban... i bolje je da se vise ni jedna ne okoti jer ih vise nemam kamo odvajati i stavljati...   . I rece Bog i bi tako !!!
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.