mi dodjemo na novu tisučicu,6.ooo postova,no tisuču postova prevalilo se od 21.svibnja /maja/.
Uvek mene "zadesi"ta velika čast,da koju reknem u pozdrav novoj tisučici i reknem adijo staroj.
Čitav dan malo smišljam šta,da napišem,jer da vas sve pohvalim,da se stvarno puno radi na ciklidima,te izmeni mišljenja i stavova,to bi bilo nekako klasički.
Medjutim padne mi na um sledeče pitanje:Dali mi več znamo puno ili malo o ciklidima?
I odgovor bi bio nekako takvi:o nekim puno,o nekim malo manje ,a o nekim maltene ništa.
Naravno želja jeste,da se počne više pisati o ciklidima,koji nisu česti gosti u radnjama,jer ako ništa drugo,valja ih znati i na taj način širiti znanje o ciklidima.
Pa da nabarojim:Victorija ciklidi,Azijski ciklidi,Zapadnoafrički ciklidi,Američki cikliid su ciklidi,koji bi trebali,da si zaslužuju malo više pažnje i naravno da se rekne o tim ciklidima koja reč ili dve.
Znam,da če to biti u početki malo teško ali kad če voz krenuti,zna se,ciklidni voz se ne ustavi tek tako.
I na kraju,dragi ciklidaši i ostali koji čete postati ciklidaši,neka bude još dalje prisutna ciklid snaga.
Živeli ciklidi i mi sa njima