Srpanj 30, 2025, 07:00:52 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Moj Malawi Projekat  (Posjeta: 4600 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tomek1221

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
Odg: Moj Malawi Projekat
« Odgovori #25 u: Prosinac 26, 2010, 22:06:15 poslijepodne »
malo svejedni.akvari ti je puno premali za tu vrstu ciklida.baziraj se na malawi manje vrste.ja imam na svom 120 lit filtera :)

Offline Sky

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 34
« Odgovori #26 u: Prosinac 26, 2010, 22:15:38 poslijepodne »
malo svejedni.akvari ti je puno premali za tu vrstu ciklida.baziraj se na malawi manje vrste.ja imam na svom 120 lit filtera :)

Druze rADim i ja na tome ja da imam sredstava napravio bih 2000 L  AL zelje su jedno mogucnosti su drugo  a sto se tice malawia  ja sam uzeo sve pa sad negdje tamo oko  5 - 6 mjeseca ide neki 240 - 300 L  ACC Ugl radi se na tome a evo i slike pozadine pa reci svoj comm  nadam se da ce se bolje vidjeti  jer  tek mi se danas voda skroz izbistrila nisam imao izbora nego akvarijum napolju ostavio u pustio vodu ... cjeli dan tekla i prepuni se nakraju ono prljavo samo ispadalo ponovo sam nasuo i voda je kao biser a komsije misle da sam poludio  :o
"Najbolje pice na svetu je kada covek ne pusti zlu rec koja mu je u ustima,nego je proguta. Muhamed"

Offline Vonfy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kc
« Odgovori #27 u: Prosinac 26, 2010, 22:27:28 poslijepodne »
Moje viđenje za Malawi Projekat je  :down:
Bez ljutnje, to je samo moje mišljenje!!

Offline igor8

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
« Odgovori #28 u: Prosinac 26, 2010, 22:41:41 poslijepodne »
Moje viđenje za Malawi Projekat je  :down:
Bez ljutnje, to je samo moje mišljenje!!
:up:

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #29 u: Prosinac 27, 2010, 01:34:19 prijepodne »
odlicno, ovo bi trebalo staviti u rubriku "novi u slatkovodnoj" uz napomenu "kako NE drzati ciklide!"...

blago receno, katastrofa...  :down:

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
« Odgovori #30 u: Prosinac 27, 2010, 02:23:56 prijepodne »
nisam imao izbora nego akvarijum napolju ostavio u pustio vodu ... cjeli dan tekla i prepuni se nakraju ono prljavo samo ispadalo ponovo sam nasuo i voda je kao biser a komsije misle da sam poludio  :o
:D :D :D DRUŽE :roll:, Ma ti si car, ja sam umro od smjeha kad sam ovo pročitao!  :D :D :D :D :D :D :D

Offline igor8

• Punopravni član
  • Malawi mbuna
« Odgovori #31 u: Prosinac 27, 2010, 02:33:38 prijepodne »
nisam imao izbora nego akvarijum napolju ostavio u pustio vodu ... cjeli dan tekla i prepuni se nakraju ono prljavo samo ispadalo ponovo sam nasuo i voda je kao biser a komsije misle da sam poludio  :o
:D :D :D DRUŽE :roll:, Ma ti si car, ja sam umro od smjeha kad sam ovo pročitao!  :D :D :D :D :D :D :D
A gdje se ribi veličina mjeri bez repa!??  :D :D :D

Ovako se nisam nasmijao već jaaaaaaakooooo dugo!

Offline Xena

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
  • Ciklidić
« Odgovori #32 u: Prosinac 27, 2010, 12:16:20 poslijepodne »
Kako ribe funkcioniraju skupa? Ono, se vole? Ako se vole onda je to to. :D  Ljubav je nabitnija ona prelazi sve prepreke    :lol: :lol: :D

Offline Darren

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Malawi World
« Odgovori #33 u: Prosinac 27, 2010, 12:29:14 poslijepodne »
ma hajd pozadina moze dobiti prolaznu ocjenu, ali drug napravi selekciju riba,u 120 litarski akvarijum ostavi nekih sedam komada i to bi ti bilo na knap! eto bitno je da ti volis akvaristiku,ali uvijek se moze jos nauciti,zato prihvati ove savjete kolega na forumu jer su sigurno dobronamjerni! eto sretno!  ;)
...ti si nebo, ja sam ptica...ti si moja tanka žica...meni si sve, a ja sitnica za tebe...

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #34 u: Siječanj 15, 2011, 16:01:11 poslijepodne »
svašta....... -?

Druze moj komsija se bavi uzgojom ciklida i sto se tice ...delfina nije tacno da mogu uzrasti do 25 cm ... a uvezi razvnovrsa akvarijuma vecinom mi je malawi i svjestan sam da je delfin  miran malawac ali isto tako se uzima veci od ostalih da bi od pocetka zauzeo ulogu  ...najdominantnijeg muzijaka i prevladao u akvarijumu i ako to odradite u pocetku poslije se nemate cega plasiti jer god njega je delfina sa nibochromisima  tj predatorima ... i ostalim malawcima a sto se tice juildochromisa  on je kod mene miran a vidjecemo kako ce biti ,,,, jer su od 1 mjesec kod mene svi ciklidi odrasli i vec su se formirala teritorijalna podrucja  i oni vrlo dobro znaju koga napadati a koga ne  također imam pozadinu pa i ako napadnu ciklid u odbrani moze pobjeci u sedruz ili pozadinu
Druže, što se tice dolphina, mogu narasti do 20 cm, pa čak i više, ovisi kako koji.. A tvoj komšija nije jedini koji se bavi sa uzgojom ciklida, ima njih dosta više, koji znaju i puno više stvari.. Moj frend ima dolphine i to u 800l aq, unutra ih ima par komada i velicine su oko 20-25cm, neznam gdje si ti to vidio da nemoze doci do te velicine, mozda kod tebe nemoze, jer ih drzis u malom aq za njih, oni vole veće i prostranije aq.. Zato ti i nemogu narasti veće, pa si si tako umislio.. Taj tvoj frend mi bas i neizgleda kao neki uzgajivać ciklida, da imalo zna, rekao bi ti neke savjete o njima, pa bi bar im napravio da im ugodis a ne da ih natrpaš po svojoj volji.. A i pozadina koju si radio u jednom danu da si ju stavio u aq i vec stavio i ribe, nije bas kak treba i nije dobro.. Vidim da ti slusas samo sebe, a ne one koji ti zele pomoc i daju ti neke dobre savjete, ne za tebe, nego za tvoje ribe, mozda one tebi izgledaju sretni i slicno, ali vjeruj i one vole veća mjesta i prostor, stavi se na njihovo mjesto!! A valjda ces shvatit jedan dan i malo nauciti svog frenda koji uzgaja ciklide necemu..  :D :D :D
Pozz i sretno..

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #35 u: Siječanj 15, 2011, 16:06:47 poslijepodne »
Dobro su susjedi i pomislili.... ;)  :D :D :D :D :D

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #36 u: Siječanj 15, 2011, 16:09:18 poslijepodne »
odlicno, ovo bi trebalo staviti u rubriku "novi u slatkovodnoj" uz napomenu "kako NE drzati ciklide!"...

blago receno, katastrofa...  :down:

:D :D :D :D :up:

Offline jakov_os

• Punopravni član
  • catch & release
« Odgovori #37 u: Siječanj 15, 2011, 16:30:41 poslijepodne »
joj koji vic...  :roll:  od naslova pa nadalje...    -?
rođen da peca, nateran da radi...

Offline Oscarica

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 50
« Odgovori #38 u: Siječanj 17, 2011, 23:23:57 poslijepodne »
Metriaclima

Gdje si ga nabavio i ja bi takvog?

Offline Sky

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 34
« Odgovori #39 u: Siječanj 18, 2011, 02:47:02 prijepodne »
Metriaclima

ja sam u sarajevu tako da ti je  potpuno nevazno gdje sam ga nabavio  8) 8) 8)
"Najbolje pice na svetu je kada covek ne pusti zlu rec koja mu je u ustima,nego je proguta. Muhamed"

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #40 u: Siječanj 18, 2011, 08:46:43 prijepodne »
Metriaclima

ima ih po hr dosta i to vise vrsta, samo prati male oglase, svako toliko se pojave... ;)

ovo Metriaclima je malo preopcenito, trebalo bi pisati koja je tocno vrsta i sa kojeg lokaliteta potice... ;)

Offline rokimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
    • malawi by rokimon
« Odgovori #41 u: Veljača 01, 2011, 20:16:02 poslijepodne »
sky..... nemogu ti ja dati nekakav  hvalevrijedan savjet( jer i sam relativno malo znam)... mogu ti samo reći da se ne ljutiš na komentare jer ustvari su u pravu...samo su ti mogli reći to manje grubo i arogantno! ;)
« Zadnja izmjena: Veljača 01, 2011, 20:26:45 poslijepodne od rokimon »
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Offline 206turbo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • Hrvatska udruga ciklidofila
« Odgovori #42 u: Veljača 01, 2011, 22:45:09 poslijepodne »
mislim , i bas mene nadje citirati!!!!!  ajde da kaze nesto pametno nego hrpu gluposti....  over & out iz ove teme!!! ne zelim nikoga vrijedjati ali jebote pa prije nego napises hrpu gluposti bar provjeri na netu tocnost napisanoga...  kako je jednom netko rekao zasto svinjama dijeliti bisere?????
nas četvorica, pojeli smo 2 cijela janjeta i popili 50 litara gemišteka, i mi da krenemo susjed, kad oni iz kafane za nama........