Srpanj 21, 2025, 14:03:38 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: staklarski pribor  (Posjeta: 1718 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline malamut

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
staklarski pribor
« u: Srpanj 19, 2005, 23:33:00 poslijepodne »

Škvadro , da li tko zna gdje se može u Zagrebukupiti staklarski dijamant-nož i brus za staklo ? Ja imam rezač sa vidija kotačićem a bridove na staklu skidam sa brusom za noževe. Nisam potpuno zadovoljan ni sa jednim ni sa drugim. S obzirom da za poklopac imam neke ideje sa ogledalima ( kada krenem u realizaciju stižu fotke ), trebati će mi i dobar rezač i brus.

Još jedno pitanje: Da li lampe smiju biti odjeljene od površine vode sa staklom? Da li u tom slučaju akvarističke lampe ( Aqua-glu, itd...) gube svojstva kao što su pozitivna zračenja?
Malamut

Offline Dubravko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
staklarski pribor
« Odgovori #1 u: Srpanj 20, 2005, 18:05:00 poslijepodne »
Traži broj na informacijama "taklo Piletić"i oni će ti reči broj firme koja ima skladište u njihovim prostorima,a drži upravo ono što ti trebaš.
Imaju dijamantni nož koji automatski dok režeš ispušta ulje i olakšava rezanje,nož je strašan i mislim da košta oko 250 kuna (nisam 100% siguran), ja ga imam(dobio na poklon)i nemogu mu naći zamjerku!!!
Da bi dobio sve ono što želiš od lampi preko stakla trebao bi staviti staklo koje se stavlja u fotokopirne aparate!

Offline barbus

• Punopravni član
staklarski pribor
« Odgovori #2 u: Srpanj 21, 2005, 10:04:00 prijepodne »
Citat: malamut

S obzirom da za poklopac imam neke ideje sa ogledalima ( kada krenem u realizaciju stižu fotke ), trebati æe mi i dobar rezaè i brus.

Još jedno pitanje: Da li lampe smiju biti odjeljene od površine vode sa staklom? Da li u tom sluèaju akvaristièke lampe ( Aqua-glu, itd...) gube svojstva kao što su pozitivna zraèenja?

Evo vidi OVDJE kako sam ja riješio poklopac, i ne znam da li moraš odvajati lampe od vode-ako možeš kako izbjeći bilo bi bolje.......

Offline malamut

• Punopravni član
  • **
staklarski pribor
« Odgovori #3 u: Srpanj 21, 2005, 23:24:00 poslijepodne »
 Hvala majstori!! Tako je Barbus, u principu to je to!
Malamut