Svibanj 10, 2025, 00:41:12 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Grijanje zraka  (Posjeta: 872 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nuclear

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Grijanje zraka
« u: Siječanj 25, 2011, 13:43:59 poslijepodne »
Pošto krećem sa suhim uzgohem, kak da zagrijem zrak u akvariju na 25? U sobi mi se zna i do 15 spustit prek noći i kad nema nikog ujutro doma, pa ne znam hoće li smetati to HC-u. tegla s vodom ide u akvarij da održava vlažnost, i grijač u teglu, al ne znam hoće li mi to što zagrijat zrak.

Offline guppy world

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb / 095 55 27 695
  • 095/5527 695
Odg: Grijanje zraka
« Odgovori #1 u: Siječanj 25, 2011, 13:47:41 poslijepodne »
Nedavno sam čitao teme iz teraristike, ovdje na forumu gdje opisuju kako su riješili ovlaživanje i temperaturu tog vlažnog zraka u svojim terarijima, kako si počeo vrlo slično njima - skokni na njihov dio foruma i prolistaj zadnje teme... (mislim da je bilo vezano uz paukove, no nisam siguran - ali ako je dobro pauku, zašto ne bi i biljci ;) )

Offline svizac

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #2 u: Siječanj 26, 2011, 18:27:33 poslijepodne »
Ja kada sam imao suhi uzgoj vlagi i temp. sam riješio na način da sam jednu visoku staklenu posudu promjera nekih 7-8 cm.napunio sa vodom i u nju stavio grijač od 25 w koji je držao temperaturu i vlagu bez problema.Imaš tu temu od prije nekih godinu dana u podforumu vezanom za bilje.

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #3 u: Siječanj 26, 2011, 18:39:31 poslijepodne »
Ma tema se trebala zvati hlađenje zraka.  :D T5-ice toliko griju da je u akvariju 27°C kad radi rasvjeta, s obzirom da je noćni režim rasvjete kad je u sobi hladno, a po danu nema problema s temperaturom jer je u sobi toplo problem je rješen  :)

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
« Odgovori #4 u: Siječanj 26, 2011, 22:02:27 poslijepodne »
Pošto krećem sa suhim uzgohem, kak da zagrijem zrak u akvariju na 25? U sobi mi se zna i do 15 spustit prek noći i kad nema nikog ujutro doma, pa ne znam hoće li smetati to HC-u. tegla s vodom ide u akvarij da održava vlažnost, i grijač u teglu, al ne znam hoće li mi to što zagrijat zrak.

Hoće, ja tako grijem terarije za žabice.
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti