0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vjerojatno imaš boraras urophthalmoides , pa prema tome malo googlaj, nije ih teško izmrijestiti
Smrtnik mrijesti to odmah sad odmah da ti maznem pol' mrijesta. Te vaše urophthalmoides su mi ljepše od brigittae jer su manje crvene.
Citat: Iris - Prosinac 30, 2010, 11:17:15 prijepodneSmrtnik mrijesti to odmah sad odmah da ti maznem pol' mrijesta. Te vaše urophthalmoides su mi ljepše od brigittae jer su manje crvene. meni nisu baš ljepše, al ok su Nabavi 10 brigittae i dam ti svoje b. urophthalmoides za njih
Citat: Juricas - Prosinac 30, 2010, 11:19:06 prijepodneCitat: Iris - Prosinac 30, 2010, 11:17:15 prijepodneSmrtnik mrijesti to odmah sad odmah da ti maznem pol' mrijesta. Te vaše urophthalmoides su mi ljepše od brigittae jer su manje crvene. meni nisu baš ljepše, al ok su Nabavi 10 brigittae i dam ti svoje b. urophthalmoides za njih Prvo filter, sada i ribice - Juricas, pa ti bi sa mnom i gaće mijenjao sve mi se čini.
Ograničit ćemo se na akvarijsku opremu i ribe hehe
Citat: Juricas - Prosinac 30, 2010, 11:27:09 prijepodneOgraničit ćemo se na akvarijsku opremu i ribe heheEh, sada se osjećam lagodnije kad je postavljena granica
pa ja sam ih kupil u aqua terri kad su dosle pisalo je da su rasbora brigittae sad neznam jesu il nisu
moje su iste ko tvoje sam su jace obojanekoja je razlika u spolu zenke su vece a muski lijepse obojani ili
a posliko bi ih da imam sa cime sa mobom se bas i ne vide nekaj
Koliko ste platili svoje rasbore?
Ako sam dobro pratio u Aquaterri?