Evo ovako
Dođeš na akvaristički forum, postaviš pitanje, ljudi koji su od tebe puno iskusniji i koji od tebe puno više znaju ti odgovore, a ti se ponašaš tako kako se ponašaš. Misliš li ti da je tvoje ponašanje prema svima, a osobito prema moderatoru primjereno? Ne znam jesi li ikada bila članica nekog foruma, ali moderatori specijaliziranih foruma su obično ljudi koji imaju veliko znanje i iskustvo u tom području. Da malo spustiš svoj nos koji ti je otišao u nebesa čini mi se i pročitaš i raspitaš se malo tko je tu tko i kakav je ovo forum, malo bi se drugačije ponašala. Ovakvim svojim ponašanjem ostavljaš dojam da imaš puno manje godina od ovoga što tu stoji napisano i da zapravo smatraš da si najpametnija i znaš sve, pa ti stoga ni ne trebaju tuđi savjeti.
Obožavateljica riba? - Da te netko zatvori u ormar, daje ti jesti, čisti za tobom, omogućava ti život i ti živiš u ormaru 5 godina, da li bi ga nazvala svojim obožavateljem? Sigurno bi, jer bi tebi bilo dobro, pa ipak si ti preživjela u tom ormaru 5 godina i tebi je dobro unutra. NOT!
E pa gospođice mlada. Mislim da još uvijek možeš okrenuti priču, poslušati dobronamjerne savjete i prije svega se ispričati na takvom ponašanju, pa se početi baviti akvaristikom ako želiš. To što sada radiš nije akvaristika iako možda misliš da je.
Nije mi želja svađati se, ali mislim da je ovakvo ponašanje neprimjereno na ovakvom (ovom) forumu na kojem vlada gotovo obiteljska atmosfera i na kojem se članovi poštuju međusobno. Nadam se da ćeš poslušati dobronamjerne savjete, pa možemo nastaviti dalje svi u prijateljskom tonu. Ispričavam se ako je tebe ili bilo koga moj post uvrijedio. Nije mi to bila namjera, ali nisam mogao šutiti. Ako moderatori misle da sam ja pretjerao, neka brišu post. živili