Srpanj 24, 2025, 04:00:15 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Anketa

Neznam ali sam procitala koja je riba musko koja zensko kod riba danilo? Jedna samo drugu ganja, a druga je jako debela!  I jeli basih se  mora stavljati u    akvarij od 30 ili 40l da bi zenka pustila ikru?

Da stavim u aq od 15l
1 (12.5%)
da ih ne stavim XD
7 (87.5%)

Ukupno Glasova: 8

Autor Tema: Problem s ribama  (Posjeta: 3837 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Picek23

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
Odg: Problem s ribama
« Odgovori #25 u: Siječanj 11, 2011, 14:43:00 poslijepodne »
cemu postavljas pitanja ako na njih ne zelis cuti odgovor? samo ti cuvaj svoje ribice u nepovoljnim uvjetima, ocito si najpametnija!!!
jadne tvoje ribice s tobom takvom, znas da im cinis lose, i onda se jos ljutis na nas kad ti damo savjete!!!  :down:
ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije nista uradio, i shvatit ce kat-tad da ne zna sto je HLAD...

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
« Odgovori #26 u: Siječanj 11, 2011, 14:44:57 poslijepodne »
Oprostite na ovakvom ponašanju, ali ribama je dobro i ne dajem ih, jer su predivne, i nije problem u Zlatici od 15cm nego u njezinom repu on cijelo vrijeme raste i nikako prestati, veći je od nje,  :nerd: ali zato je predivan jer je kao kosa, i molim vas ne želim se svađati!  :heartbr:
Očito si dobila upozorenje pa se samo zato ispričavaš.  8)

Nitko se ne svađa s tobom, ali nitko još ni ne zna kako da ti objasni, a ti da prihvatiš činjenicu da za zlatne treba puno veći akvarij.

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #27 u: Siječanj 11, 2011, 14:51:45 poslijepodne »
odustajem od polemike!

ali-draga, bezobrazna si prema moderatoru....pa lijepo molim, smiri loptu, pročitaj pravila foruma, pa...
hvala!

Offline Obozavateljica Ribica

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Dob: 33
« Odgovori #28 u: Siječanj 11, 2011, 18:01:34 poslijepodne »
E sve ja imam za ribe, i filter, mjehuriće, i akvarij im je dovoljan, e slusaj sada me vas je stvarno dosta svađajte se negdje drugdje, HVALA!!!!

• Novi član
  • *
« Odgovori #29 u: Siječanj 11, 2011, 18:04:37 poslijepodne »
No dosta svađe moj život moj problem

oglas obrisan!
molim staviti ga u podforum Oglasi - kad se steknu uvjeti!
« Zadnja izmjena: Siječanj 11, 2011, 19:51:13 poslijepodne od babyboom »

Offline Picek23

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Siječanj 11, 2011, 18:18:40 poslijepodne »
jesi svjesna da za zlatice nije dovoljno imati filter i mjehurice?! vazno im je osigurati dovoljno prostora. najvaznije, osim dobre filtracije. daj si zamisli bernardinca ili njemacku dogu u kavezu 2x2. to ti je to. ribice ti zive u vlastitim kakacima. i mislim da se ne bi trebalaa opirati nasim savjetima,daj si zamisli kako bi ribice uzivale u necijem jezercu. al imas pravo, tvoj zivot,samo nemoj onda tu trazit savjete ako ih ne zelis...
a oglas za puzeve stavi na podforum oglasi.
ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije nista uradio, i shvatit ce kat-tad da ne zna sto je HLAD...

Offline grooverider

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Baška Voda/Zagreb
    • FullBusiness.hr
« Odgovori #31 u: Siječanj 11, 2011, 18:58:54 poslijepodne »
No dosta svađe moj život moj problem no tko bi htio puževe imam ih cijeli akvarij? 1 puž= 2 kn čisti alge
Kad je tako onda "svoj zivot" nemoj stavljati na forum i ljutiti se na kritike .....

Offline EmptyWaterTank

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #32 u: Siječanj 11, 2011, 19:54:11 poslijepodne »
Ribica, baš si me nasmijala!

Pa ti ustavri nemaš problem sa ribama nego sa sobom...  :)

• Novi član
  • *
« Odgovori #33 u: Siječanj 11, 2011, 20:54:25 poslijepodne »
E jeste vi nekada pročitali da Zlatnim ribicama život.. nije im potreban niti filter niti niti mjehurići niti ništa,.... to su ribe ocete da stavim fotografiju? i ne svađajte se više sa mnom nego negdje drugdje jeli jasno ja sam samo pitala nešto i njima je tu dobro, svoje komntare pišite negdje drugjde, meni tu nećete, ja sam samo nešto napisala i svi ste me napali ma daj okanite se kada vam pošaljem sliku vidjet ćete kakav je akvarij i kako je njima pa će te se uvjeriti

Offline medozd

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #34 u: Siječanj 11, 2011, 21:00:01 poslijepodne »
...negdi sam procita....

"svadje na netu su kao utrka retardiranih, ako i pobijedis, opet si retardiran"  ;)

...nemam pojma....

• Novi član
  • *
« Odgovori #35 u: Siječanj 11, 2011, 21:07:39 poslijepodne »
E slusajte ljudi, nema vise svadje,  :rolleyes: zaboravi mo, jer ako zive vec 5 g  toliko ce i izdrzati, kada budem mogla nabaviti cu veci  :up: zato jer mi je dosta ovoga  :( mislim svađamo se bezveze  :roll:      bolje je da prekinemo  ;) barem mislim tako!  :star:

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #36 u: Siječanj 11, 2011, 21:12:01 poslijepodne »
Dosta svađe i kad ce slike ...  -?

• Novi član
  • *
« Odgovori #37 u: Siječanj 11, 2011, 21:15:37 poslijepodne »
Slike ce uskoro moram ici na brzi kompjuter kod prijateljice ovaj je stari i nemogu nista na njemu  :up:   :nerv:  i nervira me, tako da je malo moguce da to bude danas,  :'(  sto brze mogu cu to napraviti!

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
« Odgovori #38 u: Siječanj 11, 2011, 22:12:26 poslijepodne »
Evo ovako
Dođeš na akvaristički forum, postaviš pitanje, ljudi koji su od tebe puno iskusniji i koji od tebe puno više znaju ti odgovore, a ti se ponašaš tako kako se ponašaš. Misliš li ti da je tvoje ponašanje prema svima, a osobito prema moderatoru primjereno? Ne znam jesi li ikada bila članica nekog foruma, ali moderatori specijaliziranih foruma su obično ljudi koji imaju veliko znanje i iskustvo u tom području. Da malo spustiš svoj nos koji ti je otišao u nebesa čini mi se i pročitaš i raspitaš se malo tko je tu tko i kakav je ovo forum, malo bi se drugačije ponašala. Ovakvim svojim ponašanjem ostavljaš dojam da imaš puno manje godina od ovoga što tu stoji napisano i da zapravo smatraš da si najpametnija i znaš sve, pa ti stoga ni ne trebaju tuđi savjeti.
Obožavateljica riba? - Da te netko zatvori u ormar, daje ti jesti, čisti za tobom, omogućava ti život i ti živiš u ormaru 5 godina, da li bi ga nazvala svojim obožavateljem? Sigurno bi, jer bi tebi bilo dobro, pa ipak si ti preživjela u tom ormaru 5 godina i tebi je dobro unutra. NOT!
E pa gospođice mlada. Mislim da još uvijek možeš okrenuti priču, poslušati dobronamjerne savjete i prije svega se ispričati na takvom ponašanju, pa se početi baviti akvaristikom ako želiš. To što sada radiš nije akvaristika iako možda misliš da je.
Nije mi želja svađati se, ali mislim da je ovakvo ponašanje neprimjereno na ovakvom (ovom) forumu na kojem vlada gotovo obiteljska atmosfera i na kojem se članovi poštuju međusobno. Nadam se da ćeš poslušati dobronamjerne savjete, pa možemo nastaviti dalje svi u prijateljskom tonu. Ispričavam se ako je tebe ili bilo koga moj post uvrijedio. Nije mi to bila namjera, ali nisam mogao šutiti. Ako moderatori misle da sam ja pretjerao, neka brišu post. živili  :up:
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline Picek23

• Punopravni član
« Odgovori #39 u: Siječanj 12, 2011, 09:04:05 prijepodne »
potpisujem svaku rijec... svaka cast  :up:

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #40 u: Siječanj 12, 2011, 10:08:30 prijepodne »
gmatanic - sjajno!
kad bi barem svi na ovom forumu imali takav stav!
no, s obzirom da smo mladu damu naljutili, zaključat ću ovu temu, pa da se više ne natežemo... :nerv:

a mlada dama može otvoriti novu temu, lijepo se ponašati i bit će sve OK!
u protivnom slijedi - ono što slijedi!