Srpanj 19, 2025, 19:06:13 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Pozadina(siporex) skoro gotova  (Posjeta: 6960 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bukle

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Pozadina(siporex) skoro gotova
« Odgovori #25 u: Travanj 09, 2006, 20:16:00 poslijepodne »
Na ovoj slici ti stijena nije gotova, to je samo siporex bez premaza koji još neznam kako ću napraviti, najvjerovatnije sa fugir masom.. Siporex ti je jako jednostavno obrađivati (kao gips) sa običnim noževimai možeš koristit manju pilu za drvo za kidanje većih komada. Treba imat samo dobre volje za to obradit i to ti je to. Poslat ću sliku kad bude gotova.
toni/split/

Offline kikoporto

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
  • M A L A W I
« Odgovori #26 u: Travanj 10, 2006, 20:25:00 poslijepodne »
j*bote ja neznam šta je to siporex šta je to
Virovitica - Brezovica

Offline bukle

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Travanj 10, 2006, 21:00:00 poslijepodne »
Siporex možeš kupit u svakoj građevinskoj firmi.
toni/split/

Offline KOMARAC ZG

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #28 u: Travanj 19, 2006, 17:00:00 poslijepodne »
Ovo izgleda mrak samo imam jedno pitanje gdje se tu montira usis vode u filter i grijalicaEdited by: KOMARAC ZG
UMRI PRIRODNOM SMRCU NE SLUŠAJ NARODNJAKE

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #29 u: Travanj 19, 2006, 19:03:00 poslijepodne »
nakon dvije odrađene stijene mogu samo reći - moje su jad i bijeda za ovo... manje zamjerke na mrvicu umjetan dojam...

epoksi nikako nebih preporučio na siporex... fugir bi bio odlično rješenje, ali probaj u jedno dvije boje, pa onda međunijansiraj.

u svakom slučaju - stijena do jaja... ... ali šteta bi bilo da ju sakriješ biljem... šta češ držati u tom tanku?
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline bukle

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Travanj 20, 2006, 21:46:00 poslijepodne »

Evo na žalost sam razbucao pola stijene jer sam je pokušao uklopiti u novi DIY akvarij od 280 lit. sa unutrašnjim filterom, a stijena je rađena za Cayman 80 (sad je nemogu više ni u Cayman staviti - za kur.. mi cijeli trud). Nekako ću je pokušatdograditza novi aq, a ako ne bude išlo idemo na novu. Jedno pitanje! Na stijenu sam dao jednu ruku fugira, međutim nakon sušenja sam primjetio da mi ostaje po prstima. Da li je to do fugir mase ili tako svaka pušta? Prvu stijenu sam radio sa fugirom i kvarcnim pijeskom i super je ispala (nije ništa puštala).

Za komarca! Na stijeni je već napravljen prostor za unutrašnji filter (iza stijene), sa rupom za usis koju sam pokušao napraviti da se što manje vidi, a da opet bude dovoljno velika za usis, a grijač ide u unutrašnji filter u posebnu pregradu. Kad bude gotovo šaljem slike.
toni/split/

Offline dare

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • 091/5892288
« Odgovori #31 u: Travanj 27, 2006, 17:46:00 poslijepodne »
Takni ga samo malo fugir masom u više boja i bit če ko pravi ,i bilo bi dobro da uzmeš u obzir da se masa ta fugiranje brzo lijepi o večim slojevima za sip. pa bi bilo dobro da se prošire rupe između kamenja