Lipanj 29, 2025, 00:29:32 prijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: HITNO SMJEŠTAJ  (Posjeta: 1817 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bimbo

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
HITNO SMJEŠTAJ
« u: Ožujak 26, 2010, 21:05:04 poslijepodne »
Napravio sam post o svojim žutouhim kornjačama za koje se nažalost više nemogu adekvatno brinuti, da bi stvar bila gora jedna je počela napadati drugu i gristi je u predjelu vrata, ugrižena kornjača je sada odvojena na suhom, ali ovo ne može biti rješenje. Molim vas,ako postoji itko u blizini zagreba tko može udomiti makar i jednu kornjaču, bio bih zahvalan .

Offline tikky2

• Punopravni član
Odg: HITNO SMJEŠTAJ
« Odgovori #1 u: Ožujak 26, 2010, 22:57:51 poslijepodne »
stavi oglas da hitno poklanjaš kornjaču, tako će se prije netko javit... a dok se ne javi ozljeđenu kornjaču prebaci u lavor (što veći) ulij vode i okreni neku zdjelu naopako da ima suhi dio...

Offline retra

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 u: Prosinac 03, 2010, 12:34:33 poslijepodne »
Dobar dan svima!

Poklanjam 2 godine staru žutouhu kornjaču. Na poklon ju je dobila mlađa sestra i zbog naše donedavno loše informiranosti, živi u neadekvatnim uvjetima. Nakon uočavanja svih propusta, krenula sam u nabavu svega potrebnog za donekle normalan život jedne kornjače. No, iz nekoliko razloga odlučila sam se na poklanjanje. Prvenstveno, to je činjenica da sljedeće godine idem u inozemstvo na min godinu dana, a 15-ogodišnja sestra ne pokazuje dovoljan interes da bi preuzela odgovornost za kvalitetnu brigu. Tu su i financijski razlozi.

Zato vas molim, ako postoji netko tko je voljan udomiti kornjaču, neka se javi na 091 5731 704.

Važno mi je samo da dospije u dobre ruke nekog informiranog o svim potrebama jedne kornjače za kvalitetan život.

Uz kornjaču ću pokloniti i grijač (JBL ProTemp s200) i lampu (ReptiGlo 5.0) sve novo, nekorišteno, još zapakirano, kupljeno s najboljom namjerom.

Offline zelenko

• Novi član
  • *
« Odgovori #3 u: Prosinac 07, 2010, 16:39:45 poslijepodne »
Poklanjam dvije kornjače- jednu crvenouhu i jednu žutouhu nekome sa dobrim uvjetima i ljubavi za kornjače.
-iz razloga što su dobivene kao poklon i nemogu im pružiti adekvatne uvjete
crvenouha- oklop dužine 5 cm, širine 4,5, malo plašljivija
žutouha- oklop dužine 6 cm, širine 5,5, proždrljiva , ne boji se ljudi- čak jede iz ruke
Kornjače se nalaze u Zagrebu u zapadnom djelu grada.
Zainteresirane molim da se jave sa pitanjima/dogovorima preko privatne poruke ili maila --> [email protected]
Hvala!
P.S. slike trenutno nemam pa ako treba mogu postat ovdje ili poslat na mail
P.P.S. mislio sam postati u oglasnik da poklanjam al nemogu jer nemam 35 postova, pa ako netko ima volje može kopipejstat tamo ovu poruku  ;)

Offline retra

• Novi član
  • *
« Odgovori #4 u: Prosinac 22, 2010, 21:42:42 poslijepodne »
udomljena!  :)