0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a mozes i molije ili bilo koje druge zivorotke...
Citat: redeyes - Prosinac 11, 2010, 10:12:52 prijepodnea mozes i molije ili bilo koje druge zivorotke... Eh ipak bi ja rađe da me savjetuje neko s višim rankom nego ti, ja imam mali akvarij, a Molly-i narastu veliki, tako da mi to i nije nešto. Uglavnom idem s Microrasborama.
Citat: kostica1 - Prosinac 11, 2010, 11:27:41 prijepodneCitat: redeyes - Prosinac 11, 2010, 10:12:52 prijepodnea mozes i molije ili bilo koje druge zivorotke... Eh ipak bi ja rađe da me savjetuje neko s višim rankom nego ti, ja imam mali akvarij, a Molly-i narastu veliki, tako da mi to i nije nešto. Uglavnom idem s Microrasborama.Koštica, ako neko ima nizi rank ne znači da zna manje od ostalih! A vidiš koliki je tvoj rank, da ispitivas stvari koje su obradene 1000puta! Sto onda pitaš, ljudi ti pomognu a ti ih popljuješ! S ovime što ti zeliš idealne su razbore mosquito! ili mikrorazbore-koje će mozda i pojest koju kozicu! Ali sve bude ok ako staviš u akvarij prvo kozice, a onda nakon par dana razbore (što mlađe) i naviknuti će se na koze i neće ih papat! Poz!