Ako je poanta ovog topica da dvojica djelatnika Pet centra brane svoju prčiju u kojoj crkavaju ribe, onda ok. Glupirate se bez veze, umjesto da odgovorite i da argumentima branite svoju prčiju. Pa onda pričate o svojim ženama, karanju, drkanju i pušenju kite. Ja sam pokrenuo temu i ako nemate niš pametno za reći, otvorite svoj drkački topic, pa drkajte u talu. Niti sam htio umanjiti vrijednost Pet centra, niti uzdići neki drugi dućan. Samo kaj mi nikako niste legli sa svojim tupavim spikama. Kaj mene boli kita kaj je to prožvakano već sto puta. Ja sam novi član i žvakat ću svaku f*cking temu 1000 puta, a da li se to vama dvojici majstora sviđa, briga me. Kaj brijete bez veze ?
Osim toga, imam i ja doma ženu. 'ko vas jebe, niste jedini 
Hahaha znam da je glupo na ovo se smijat ali skoro sam se polio cedevitom kad sam slucajno dosao do ovog dijela.
Evo kaj ja mislim:
Glupo je da se skrece od teme na komentiranju ducana, a opet sa druge strane za one koji neznaju bilo je dogovoreno da se nece prekriticno komentirati ducani iz razloga sto su neki i sponzori pa onda nema smila iste komentirati. Sa druge strane nema smisla komentirati niti one druge jel ce ispasti da ih se blati samo zato kaj jos nisu postali sponzori.
Receno je vec da svatko ima svoje favorite pa se ljudi gotovo uvijek posvadaju oko ovog topica.
To sto je neki ducan stavio ili maknuo nekakav popust to je stvar njihovog marketinga.
To sto crkavaju ribe, ptice, majmuni, tiranosauri i ljudi u njihovom prostorima to je nazalost isto njihova stvar i sa tim mi ovdje nemamo sto...
I ovo zadnje da nekog boli kita i da ce zvakat temu 1000 puta za to kaj je novi....nije dovoljno dobar razlog dok postoji TIPKA Search ili ti Traži.
Znas kak se veli, Trazi trazi pa ces naci,
ali ti se se vjerovatno povodio za onom:
Tko pita ne skita....
AL ga izgleda nakon toga boli kita...
Edited by: Force