Hvala,al već je sređeno.Brada u viliju je priskočio u pomoć s preporukom za ffm i crijevom za usisavanje,pa će biti ok...
A i Iris mi je blizu,pa i ona pomaže s komentarima i iskustvima!i Ninci,tak da,ima ih...

Ma nisam usisavala nego samo vodu mijenjala-malo sam zeznula stvar-pa sam imala par žrtava trovanja...

na greškama se uči,nažalost...
Ima slikica ribica na temi s guppyima...
A akvač je mali 15 litara,u njemu guppyi i švertovi...
Čim kapne neka lova(prvo posao ,pa lova) ide veći akvarij odmah!
Ja sam ti "slučajni akvarist" dobila 2 šverta za rođendan(nakon par dana ostao samo 1),u malom plastičnom akvariju!Pa mi je Ninči uskočila s tim akvačem od 15 l i filterom za njega(fluval 1) i panjem i biljkicama,tako da me spasila.A kasnije mi je i guppiće donijela.
a jučer je Iris mojoj babi donijela novog dečka,malog slatkog "sivog" švertića...
Stavit ću slikicu na temu o švertovima.
Uglavnom sad nakon svega imam 2 guppy ženke, velike,jedna je pred porodom,3 mužjakića od kojih jedan moguće da je endler,jedan je divlji-lyre tail(mislim-tak sam čula),a treći nisam zapamtila(Iris pomagaj)-narančasti je,s ludim bojama.
I ostalo mi je u vrtiću 3 bebača i s velikima ima bebača-ne znam točno kolko,nekih većih,nekih manjih-i to su bebači od 2 ženkice koje su uginule,ove dve koje imam su prije dva tjedna stigle iz Vilija.Eto....
I 4 bebe švert...
eto ukratko...
Još sam im ubacila i zračnu pumpicu jučer (fala Grale!),pa mislim da im je bolje s bubblesima!!!

Super za druženje,vidjet ću još...
Znači ima nas U novom zg-u?super...