0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...naci gore navedeni paukcic, dosta mlad, velik oko 7 cm, mi se zabarikadirao u bunker mreze i podloge (piljevine), kaj to znaci?? HVALA!
HVALAAA!!- vec sam se malo zbedirao...
ja još nigdje nisam vidio da je netko stavio piljevinu pauku u terarij
...dobro krivo ste me skuzili, nije piljavina, nego komadici drva promjera 0.5x1cm, tak sitnije narezani, meni odma palo na pamet usitnjeno drvo, tj. piljevina, al nije...
Citat: toncek12 - Prosinac 26, 2010, 10:48:55 prijepodneja još nigdje nisam vidio da je netko stavio piljevinu pauku u terarij Šta, ti nikad nisi bio početnik
Citat: NikolaRosea - Prosinac 25, 2010, 21:18:04 poslijepodne...naci gore navedeni paukcic, dosta mlad, velik oko 7 cm, mi se zabarikadirao u bunker mreze i podloge (piljevine), kaj to znaci?? HVALA! kao prvo , ja bih maknuo piljevinu i stavil treset , il zemlju koja nema pesticidekao drugo , to je sasvim normalno za njega , nebudi zabrinut
Citat: Manc12 - Prosinac 25, 2010, 21:31:49 poslijepodneCitat: NikolaRosea - Prosinac 25, 2010, 21:18:04 poslijepodne...naci gore navedeni paukcic, dosta mlad, velik oko 7 cm, mi se zabarikadirao u bunker mreze i podloge (piljevine), kaj to znaci?? HVALA! kao prvo , ja bih maknuo piljevinu i stavil treset , il zemlju koja nema pesticidekao drugo , to je sasvim normalno za njega , nebudi zabrinut Kada smo već kod pesticida i zemlje... Treba li naglasit to da nesmije držat zemlju sa teškim metalima? Oće to smetat pauku?