Biljke su prije skoro 2 godine bile posadjene po svim pravilima (male naprijed, velike nazad), no nakontoliko mjeseci bilje je znatno naraslo i rasirilo se. Onaj limun ima listove i po 20cm duzine, a tank ima sirinu od samo 30cm i tesko je odrzati sve ko' na onim slikama sa Weba kojima se svi divimo, a koje su slikane pola sata nakon sto je netko setupirao tank. Ako pogledas gornju sliku vidjeti ces da bilje raste od prednjeg prema zadnjem staklu (koliko se moze napraviti u 30cm), ali i da straznje bilje baca velike listove naprijed, pa se na prvi pogled cini bezveze razbacano. Na slici je situacija nakon sto sam pocupao 1/4 listova. Kriptu sam prepolovio, a nekoliko limuna izvacio jer je bilo pregusto. I sada je gusto, ali ribice se vole skrivati, zavlaciti,...
Imam jednu lampu od 20W + dodatni alu reflektor jer druga lampa ne stane u Juwel poklopac. Tamno je zato sto sam slikao sa 200ASA, 1/20, 2.7da ribe ne izgledaju izduzeno kao da imam duhove u tanku. U stvarnosti je dosta svjetlije.
Unutra imam nekoliko koridorasa pandi i albino,2 botije (putamanile su sve puzeve), par gupija, moliji, platiji, simaci, svertovi (sve po min. 2-3 komada)i 2 skalara koji se hrane gupijimakoji se kote svakih 15 dana, ali druge ribice ne diraju. Zbog gustog bilja 15-20% gupija prezivi prvih 6 mjeseci.