Srpanj 27, 2025, 17:44:36 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Hvale vrijedan projekt u PC  (Posjeta: 893 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grale

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Hvale vrijedan projekt u PC
« u: Listopad 23, 2010, 08:23:52 prijepodne »
Jučer sam bil u PC u Heinzlovoj, taman su printali besplatne informacijske letke o raznim pticama, papigama, glodavcima i slično (bil sam u žurbi pa nisam vidjel jel ima o ribama) na kojima piše kratki opis životinje, uvjeti u kojima ih treba držati, prehrana, bolesti i razmnožavanje. Zgodno, uzel sam si par komada.

Offline Kruno

• Punopravni član
Odg: Hvale vrijedan projekt u PC
« Odgovori #1 u: Listopad 23, 2010, 08:43:29 prijepodne »
Jučer sam bil u PC u Heinzlovoj, taman su printali besplatne informacijske letke o raznim pticama, papigama, glodavcima i slično (bil sam u žurbi pa nisam vidjel jel ima o ribama) na kojima piše kratki opis životinje, uvjeti u kojima ih treba držati, prehrana, bolesti i razmnožavanje. Zgodno, uzel sam si par komada.
jel to možda ko ovo dole u linku.
http://www.pet-centar.hr/content/section/15/83/

Offline Kori

• Moderator (lokalni)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
  • Turtle Maniac
    • kornjace.com
« Odgovori #2 u: Listopad 23, 2010, 09:18:47 prijepodne »

Takve letke oni imaju vec godinama, informacije na njima nisu bas 100% tocne, a sto se prakse tice to je sasvim druga prica. Tamo ce ti prvom prilikom trgovci uvaliti zlatnu ribu u kugli, mijesano hladnovodne i toplovodne ribe, kornjacu u plasticnoj posudi sa palmicom itd. bez da ti uopce spomenu pravilnu brigu. Tako da je to vise licemjerno nego pohvalno...
I'm only bad news for turtle keepers.
www.kornjace.com
www.akter.org

Offline Grale

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #3 u: Listopad 23, 2010, 09:36:30 prijepodne »
Da, H&S, slično tome.

Kori to je stvar trgovca, a mislim da bude bar dio životinja završilo u boljim uvjetima nego da tih letaka nema.

Offline Kori

• Moderator (lokalni)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
  • Turtle Maniac
    • kornjace.com
« Odgovori #4 u: Listopad 23, 2010, 15:20:37 poslijepodne »
E pa nazalost nije stvar trgovaca nego uprave i politike pet shopa. Minijaturni akvariji, kugle i plasticne posude sa palmama se inace uopce ne bi nasle na njihovim policama da se od trgovaca ne ocekuje da ih trebaju prodati.
I'm only bad news for turtle keepers.
www.kornjace.com
www.akter.org