0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Dentex - Listopad 21, 2010, 19:54:20 poslijepodneCitat: galo - Listopad 21, 2010, 19:49:57 poslijepodneCitat: Dentex - Listopad 21, 2010, 19:43:26 poslijepodneCitat: DRC VZ - Listopad 21, 2010, 19:24:05 poslijepodnea koju granulaciju pijeska imate u akv.?Dal je to pijesak kvarcani il šuder male granulacije?sad imam kvarcni pijesak 0.3-0.6mm.. a prije sam za bilje imo 3-5mm iz pet centra i mutio mi je vodu jer ga nisam ispro a sa ovim kvarcnim nemam nikakvih problema.. samo mi se na povrsini javlja nekakav sloj ak neko zna kak bi to mogo rijesit slobodno podijeli samnom moras i ovog isprati 3.4 puta bolje je , iako je vec cist . ovo sto ti se javlja na povrsini je normalno , masne necistoce te ih mozes rijesiti tako da izlaz iz filtera usmjeris da ti mreska vodu i masni film ce nestati a ciklidi ce biti zadovljni sa jos malo mjehurica zraka koje ce izlaz filtera stvarati ..poucen tim sljunkom ovog jesam ispro nije masno, nego bas kao neka prasina.. budem sliko pa stavim.. usmjeren mi je izlaz tak da mreska ma da prasina , to sam mislio ..
Citat: galo - Listopad 21, 2010, 19:49:57 poslijepodneCitat: Dentex - Listopad 21, 2010, 19:43:26 poslijepodneCitat: DRC VZ - Listopad 21, 2010, 19:24:05 poslijepodnea koju granulaciju pijeska imate u akv.?Dal je to pijesak kvarcani il šuder male granulacije?sad imam kvarcni pijesak 0.3-0.6mm.. a prije sam za bilje imo 3-5mm iz pet centra i mutio mi je vodu jer ga nisam ispro a sa ovim kvarcnim nemam nikakvih problema.. samo mi se na povrsini javlja nekakav sloj ak neko zna kak bi to mogo rijesit slobodno podijeli samnom moras i ovog isprati 3.4 puta bolje je , iako je vec cist . ovo sto ti se javlja na povrsini je normalno , masne necistoce te ih mozes rijesiti tako da izlaz iz filtera usmjeris da ti mreska vodu i masni film ce nestati a ciklidi ce biti zadovljni sa jos malo mjehurica zraka koje ce izlaz filtera stvarati ..poucen tim sljunkom ovog jesam ispro nije masno, nego bas kao neka prasina.. budem sliko pa stavim.. usmjeren mi je izlaz tak da mreska
Citat: Dentex - Listopad 21, 2010, 19:43:26 poslijepodneCitat: DRC VZ - Listopad 21, 2010, 19:24:05 poslijepodnea koju granulaciju pijeska imate u akv.?Dal je to pijesak kvarcani il šuder male granulacije?sad imam kvarcni pijesak 0.3-0.6mm.. a prije sam za bilje imo 3-5mm iz pet centra i mutio mi je vodu jer ga nisam ispro a sa ovim kvarcnim nemam nikakvih problema.. samo mi se na povrsini javlja nekakav sloj ak neko zna kak bi to mogo rijesit slobodno podijeli samnom moras i ovog isprati 3.4 puta bolje je , iako je vec cist . ovo sto ti se javlja na povrsini je normalno , masne necistoce te ih mozes rijesiti tako da izlaz iz filtera usmjeris da ti mreska vodu i masni film ce nestati a ciklidi ce biti zadovljni sa jos malo mjehurica zraka koje ce izlaz filtera stvarati ..
Citat: DRC VZ - Listopad 21, 2010, 19:24:05 poslijepodnea koju granulaciju pijeska imate u akv.?Dal je to pijesak kvarcani il šuder male granulacije?sad imam kvarcni pijesak 0.3-0.6mm.. a prije sam za bilje imo 3-5mm iz pet centra i mutio mi je vodu jer ga nisam ispro a sa ovim kvarcnim nemam nikakvih problema.. samo mi se na povrsini javlja nekakav sloj ak neko zna kak bi to mogo rijesit slobodno podijeli samnom
a koju granulaciju pijeska imate u akv.?Dal je to pijesak kvarcani il šuder male granulacije?